Makale başı 3 TL teklif etmeli miyim?

Türkçe için bile az hocam. Eski yazar ve senaristim ben. 100 kelime yazmak, hem de SEO'ya uygun yazmak zor. Keyword'ü var bunun, başlık araştırması var. Haa baştan savma yapıyorlarsa bilemem.
Hocam R10.net nasıl bir site? Orada başlamayı düşünüyorum yazmaya. Taban fiyat 4 TL miş.

Hocam R10.net nasıl bir site? Orada başlamayı düşünüyorum yazmaya. Taban fiyat 4 TL miş.

R10.Net çok farklı bir site :) nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Yazılımdan, grafik tasarıma, e-ticaretten, kriptoya kadar birçok kategorisi var onların.

Oradaki birinden iş almışsanız puanlarına dikkat edin. Daha önce ödeme yapıp yapmadıklarını da kontrol edin.

Ama dediğim gibi 4 TL - 3 TL... Bunlar çok az fiyatlar. Emeğinizi ucuza satmayın.

R10.Net çok farklı bir site :) nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Yazılımdan, grafik tasarıma, e-ticaretten, kriptoya kadar birçok kategorisi var onların.

Oradaki birinden iş almışsanız puanlarına dikkat edin. Daha önce ödeme yapıp yapmadıklarını da kontrol edin.

Ama dediğim gibi 4 TL - 3 TL... Bunlar çok az fiyatlar. Emeğinizi ucuza satmayın.
Hocam şu an ki çalıştığım sitede 3 TL ama bir de %25 kesiyor bana kalan 2,25 TL oluyor. Komisyon çok fazla.

Hocam şu anki çalıştığım sitede 3 TL ama bir de %25 kesiyor bana kalan 2,25 TL oluyor. Komisyon çok fazla.

Hocam yazarlık konusunda kendinize güveniniz var ise gidip kendiniz manuel müşteri bulun. R10 üzerinden hesap açın oradan arayın. Technopat'a yazın.

%25 kesmek nedir?

Yüksek ihtimal 3 TL'ye size yazdırıyor çoğu 10 TL'ye satıyor.

Hocam yazarlık konusunda kendinize güveniniz var ise gidip kendiniz manuel müşteri bulun. R10 üzerinden hesap açın oradan arayın. Technopat'a yazın.

%25 kesmek nedir?

Yüksek ihtimal 3 TL'ye size yazdırıyor çoğu 10 TL'ye satıyor.
Bu forumda satılabiliyor mu makale?

R10.net de satmayı düşünüyorum makale. Ama yeni üye olduğum için 1 ay beklemem lazım ve 5 ticaret puanına sahip olmam lazım.

Bu forumda satılabiliyor mu makale?

R10.net de satmayı düşünüyorum makale. Ama yeni üye olduğum için 1 ay beklemem lazım ve 5 ticaret puanına sahip olmam lazım.

Orada kişiler var. Bionluk gibi düşün. Oradaki kişilere satılabiliyor. Orada yazar arayan kişiler oluyor. Onlar sizi freelancer olarak çalıştırıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00