Makedonya'dan iPhone almak

Ben neptünden aldım hocam City malldan.
1 yıl uluslararası garantisi var dediler. VakıfBank kartı ile oradaki halk bank posundan çektim o zamanki kur ne ise o kadar kesti yaklaşık 30 TL gibi bir bsmv ücreti aldı o kadar.Bu arada iPhone 13 almıştım 58 bin dinar civari idi o zamanki kur 0.28 idi 16.300 civarı tuttu.

Ben neptünden aldım hocam City malldan.
1 yıl uluslararası garantisi var dediler. VakıfBank kartı ile oradaki halk bank posundan çektim o zamanki kur ne ise o kadar kesti yaklaşık 30 TL gibi bir bsmv ücreti aldı o kadar.Bu arada iPhone 13 almıştım 58 bin dinar civari idi o zamanki kur 0.28 idi 16.300 civarı tuttu.
City mall' ı gezmek gerek anlaşıldı :) Neptün'de garanti var mı hocam TR için de?

City Mall'ı gezmek gerek anlaşıldı :) neptün'de garanti var mı hocam TR için de?

Sorduğumda uluslararası garantisi var dediler 1 yıl + yanında fatura vs verdiler.
Düzeltiyorum 2 yıl Makedonya garantisi
1 yıl uluslararası garanti var dendi.

Son düzenleme:
Siz ledikom alışverişinden memnun kaldınız mı hocam? Istyle'dan almamı öneriyorsunuz sanırım. Garantisinden dolayı mantıklı olan da istyle gözüküyor. Örneğin telefonun yanında kulaklık aldığımızda kutusuyla ülkemize sokarsak Türkiyede vergi ödeyeceğiz değil mi?
Bu vergilendirme olayı sadece IMEI'si olan kapalı kutu cihazlar için geçerli diye biliyorum.

Ledikom'dan iPhone 14 pro max almış birisi olarak yönlendirme yapabilirim hocam. Apple'ın kendisi bizzat bulunmuyor ama Mekadonya'daki yetkili Apple satıcısı istyle diye bir firma. Telefonu kutusundan çıkartırsanız herhangi bir gümrük işlemine tabi değil. Ek olarak yanınızda mutlaka cihazın bedelini Euro olarak nakit götürün. Makedonya'da para çekme işlemleri baya sıkıntılı ve komisyonlar yüksek. iPhone 14 Pro Max - iSTYLE
hocam merhaba, teknoloji mağazalarında euro ile alışveriş yapılabiliyor mu ? bir de türkiye fiyatları ile en yüksek fiyat farklarının hangi ürünlerde olduğunu söyleyebilir misiniz ? ben ps5 fiyatında anlamlı bir fark gördüm. pc ve tablet fiyatlarında pek değişiklik göremedim. baktığım siteler neptun.mk ve setec.mk , bunlardan başka fiyat karşılaştırması yapılabilecek bir site var mıdır acaba? çok teşekkürler şimdiden, saygılar

Merhaba Euro ile alışveriş yaparsın. Makedonya dinarını güncel kurdan Euro’ya çevirip fiyat verirler. Geçen sene Eylül ayında stok bulunmadığından PS5 fiyatları TR ile aynıydı. Şimdi neredeyse yarı fiyatına düşmüş galiba. Telefon harici almaya değecek bir şey göremedim ben. Telefonlar direk TR fiyatının yarısına geliyor. Diğer çoğu şey bazen daha pahalı bazen aynı fiyat. Setec ve neptun dışında ben de başka yer bilmiyorum hocam ama irili ufaklı mağazalar mutlaka vardır. Üsküpü gezmek lazım.

Merhaba Euro ile alışveriş yaparsın. Makedonya dinarını güncel kurdan Euro’ya çevirip fiyat verirler. Geçen sene Eylül ayında stok bulunmadığından PS5 fiyatları TR ile aynıydı. Şimdi neredeyse yarı fiyatına düşmüş galiba. Telefon harici almaya değecek bir şey göremedim ben. Telefonlar direk TR fiyatının yarısına geliyor. Diğer çoğu şey bazen daha pahalı bazen aynı fiyat. Setec ve neptun dışında ben de başka yer bilmiyorum hocam ama irili ufaklı mağazalar mutlaka vardır. Üsküpü gezmek lazım.
çok teşekkür ederim cevabınız için. saygılar

Ledikom'dan iPhone 14 pro max almış birisi olarak yönlendirme yapabilirim hocam. Apple'ın kendisi bizzat bulunmuyor ama Mekadonya'daki yetkili Apple satıcısı istyle diye bir firma. Telefonu kutusundan çıkartırsanız herhangi bir gümrük işlemine tabi değil. Ek olarak yanınızda mutlaka cihazın bedelini Euro olarak nakit götürün. Makedonya'da para çekme işlemleri baya sıkıntılı ve komisyonlar yüksek. iPhone 14 Pro Max - iSTYLE
Dostum merhaba, bende 10 gün içinde üsküpe gidip iphone alacağım. Fakat ledikomla alakalı baya olumsuz yorumlar okudum, cihazların kutusu olmadığı, sıfır diye satılan cihazların yenilenmiş olduğu gibi. Sen aldığın telefonda sıkıntı yaşadınmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı