Makine mühendisliği okunur mu?

MarkusRuhl

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Başlıkta da yazdığı üzere sizce makine mühendisliği okunur mu? Bu sene sınava gireceğim ve hedef konusunda çok kararsızım. Bilgisayar mühendisliği düşünüyordum fakat puanlari çok yüksek, bir ara diş ecza düşündüm ama dis bana göre değil eczacılıkta İstanbul'da yaşayan birisi için mantıklı değil. Su an aklımdaki makine mühendisliği. İş olanakları nasıl, bölüm zor mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Başlıkta da yazdığı üzere sizce makine mühendisliği okunur mu? Bu sene sınava gireceğim ve hedef konusunda çok kararsızım. Bilgisayar mühendisliği düşünüyordum fakat puanlari çok yüksek, bir ara diş ecza düşündüm ama dis bana göre değil eczacılıkta İstanbul'da yaşayan birisi için mantıklı değil. Su an aklımdaki makine mühendisliği. İş olanakları nasıl, bölüm zor mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Diş cidden ilgin yoksa okunmaz(dişçiyim).makineyi İTÜ YTÜ ODTÜ gazi gibi ünilerde okumuyorsan onlar 1 kere çalışıyorsa sen 2 kere çalışmalısın düzgün maaşlı bir iş için. Zorluğuna gelirsek cidden çok zor bir bölümmüş mental olarak kendini hazırlaman lazım.

Diş cidden ilgin yoksa okunmaz(dişçiyim).makineyi İTÜ YTÜ ODTÜ gazi gibi ünilerde okumuyorsan onlar 1 kere çalışıyorsa sen 2 kere çalışmalısın düzgün maaşlı bir iş için. Zorluğuna gelirsek cidden çok zor bir bölümmüş mental olarak kendini hazırlaman lazım.
Hedefim Gebze teknik

Mühendislik tamamen kişinin kendini geliştirmesiyle ilgili iş program bilip proje yaparsan var yapmazsan yok zaten garanti iş diye bir olay yok.Makine Mühendisliğine gelirsek sayısalda fizik ve matematik bilgin yoksa hiç bulaşılamayacak bir bölüm , çalışmadan geçilemez dersleri var. Öğreneceğin programlar ve üniversitede yapacağın projeler sana değer kazandırır , bu tecrübe ve gözler Ege'de okuyup hiçbir şey yapmayanı da Yalova'da okuyup üst düzey haberleşme projesi yapanı da gördü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı