Maksimum 650.000 TL araç önerileri

oguzhanm35

Centipat
Daha fazla  
Benzer konular açılmış ancak güncel tarihle maksimum bütçem 650.000₺. Amacım kredi kartıyla ödeme yaparak kısmen para bağlamak da diyebiliriz. Beni sanayi veya sürekli bakımla üzmeyecek kısmen düşük km ve ağır hasar kayıtlı olmaması tercihim. Güncel piyasadan anlayanlar öneride bulunabilir mi?

Fluance 1.5 dCi bakabilirsiniz. Konforlu, bulursanız donanımlı ve güvenli bir araç. 1.5 dCi ve manuel kombinasyolun da bilinen büyük bir kroniği arızası sorunu vs. yok.

Fiesta bakabilirsiniz. 2014 model dizel manuel motor bulabiliyor olmanız gerekiyor. Üzmez, yolda bırakmaz. Auris de mantıklı bir tercih olabilir ama onun 2011-2012'sini temiz bulabilir misiniz bilemiyorum.

Önce hyundai accent blue baktım ancak çevre bilgilere göre hızlanma iyi fakat fren kısımlarının kötü olduğundan ve piyasasız olduğundan bahsedildi. Opel astra hatchbag ve sedan modellere ibremi çevirdim ancak yine çevremdekiler opel alınır mı binilir mi seni üzer gibisinden konuştular. Birkaç oto tamirci arkadaşım ise dizel sanayi açısından yorucu olabilir diyor. En son fiesta 1.5 1.4 1.25 modellerinden hepsine göz atıyordum ve orada kaldım. Fluance değerlendirmemiştim.

Hocam her aracın bir problemi var. Polo bakıyoruz DSG bozuluyor diyorlar, Peugeot bakıyoruz 1.2 puretech kayış koparıyor diyorlar. 2000-2006 Mini Cooper bakıyoruz yok ustası yok yok motor bozuluyor. Bunun sonunun bittiğini henüz görmedim. Aracı alırken iyi bir eksper'e gösterin temiz olduğundan emin olun her araç alınır. Fluence iyidir, Fiesta iyidir; ama bu araçların birbirleri ile alakaları yok. Siz ne kullanmak istiyorsunuz? 4 teker olsun yeter mi? Sedan mı olsun? B Hatchback mi olsun?

Hocam 4 teker olsun yeter. 2001 model focus ghia üzerine bineceğim. Beni sanayi sanayi uğraştırmasın yeter. Sizin de söylediğiniz gibi hangi modele sıcak baksak o öyle bu böyle bu bakılmaz bu satılmaz diyen var. Amacım 2001 model focustan sonra farklı ve bikaç kademe daha üst segment araca bindiğimi hissedim aynı zamanda 1 sene içerisinde kart borcumu kapatıp bir süre daha yoluma bakmak. Astra J 1.3 ise genel olarak opel yorar-uğraştırır alınmaz yorumları var. Mars0009 ne düşünürsünüz hocam ?

Valla işte bir mühendis abimiz Astra J kasa kullanıyordu ve gayet memnundu ama 1.3 müydü bilemiyorum. Sanayi yolu bilmezdi kendisi. Aracı sıfır almıştı uzun yıllar severek kullandı.

2001 model de olsa Focus C segmenttir. B segmente düşmek istemeyebilirsiniz, Fiesta ufak hissettirebilir. 2014 sonrası Peugeot 308 bakmak isteyebilirsiniz ama manuel bakın. 1.2 PureTech'ler özel ilgi ister, yağı beğenmezse kayışı yorar cidden. 1.6 eHDI gelir mi acaba o paralara?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı