Manjaro Linux

Şahsen Manjaro yerine EndeavourOS tercih ederim.
Bana göre: Manjaro Arch felsefesine tam uymuyor.
Güzel dağıtımdır. Ancak Arch ve Arch tabanlı daha iyi dağıtımlar var.
Sitesi ya bakımda, ya da çöktü.
Bir de bu ekran görüntüleri artık eski çünkü bugün VirtualBox ile cebelleşirken bayağı ortalığı dağıttım, yeniden kurdum Manjaro'yu. Şimdi daha iyi. Buradaki RT kernel'i, şimdi LTS kurdum.

Yeni sunucuya geçiyorlar. O yüzden bir süre erişilemeyecek. Ama denemeni öneririm.

Raspberry Pi 3 B+ ile kullanıyorum. Henüz bir yamuğunu görmedim. Gayet de akıcı çalışıyor. Ben de severim.

-Closed source uygulamalar ile gelmesi.
Oynadığımız çoğu oyun, kullandığımız çoğu program closed source. Biz n'apalım? Manjaro'nun suçu değil nasıl olsa, bu yüzden bu bir eksi değil Manjaro için.

Oynadığımız çoğu oyun, kullandığımız çoğu program closed source. Biz n'apalım? Manjaro'nun suçu değil nasıl olsa, bu yüzden bu bir eksi değil Manjaro için.
Tamam da buna sen karar veremezsin. Bana göre eksi, sana göre artıdır. Makaleler her kullanıcıya hitap etmesi gerekmez mi? Şahsen not olarak bazı kullanıcılar için eksi olabilir diye not düşebilirsin.

kullandığımız çoğu program closed source
Yoo değil .

Bu bir makale değil. Makale kesin ve objektif bir bilgi verir, bu konu ise kesin değil ve subjektif. Yani tartışma gibi.

Ve sana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…