Mansur Yavaş: Ankapark'ın kararını halk verecek, sökün atın derlerse söküp atarım

İyi parti daha Cumhurbaşkanlığına aday değil neyin kafasındasınız siz? Hangi güç veya yetki ile vaad veriyor?
Millet İttifakında tek adamlık sistemi yok herkesin görüşüne değer veriliyor :D Ayrıca İYİ Parti kendini 2023 sonrası için hazırlıyor.

Apo ile helalleşeceğiz demiyor orada.

Millet İttifakında tek adamlık sistemi yok herkesin görüşüne değer veriliyor :D Ayrıca İYİ Parti kendini 2023 sonrası için hazırlıyor.

Apo ile helalleşeceğiz demiyor orada.
"Avrupa Birliği özerklik şartını uygulamaya koyacağını vurguluyor"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangisi var mesela? Videolarını paylaştığım Kılıçdaroğlu ve ittifağı mı? Yoksa benim de içine girmeyi zaman zaman düşündüğüm Zafer Partisi mi? Ali Babacan mı?

"Avrupa Birliği özerklik şartını uygulamaya koyacağını vurguluyor"
Yine tekrarlıyorum terör örgütü ile helalleşeceğiz demiyor. Ayrıca teröristlerin görüşleri önemsiz hiçbir şekilde değer bulmayacak. Başkalarının konuyu başka yerlere çekmesi KK'nin sözleri olmuyor.

Benim mahalleme yapılacak cami ya da heykelin kararını zahmet olmazsa ben alayım değil mi?

Yapılırken tabii ki kararı sen al ona en ufak bir itirazım yok.

Ama yapılmış oraya yüzbinlerce TL masraf edilmiş. İktidar değişti biz yıkacaz kafasına söylüyorum ben. Yoksa proje hiç yapılmadan önce halka sor park mı istiyon cami mi yoksa spor salonu mu ne isterlerse yap.

Ama bittikten sonra bunu diğerleri yaptı biz yıkacaz denmez israf olur diyorum.

Ölme eşeğim ölme. 2023 sanki kazanıldı 2027'ye mi hazırlanıyorlar?

Herkesin görüşüne nasıl değer verilicek sizin akılınız mantığınız bunu alıyor mu? Şimdi yüzde 20-25 oy alan CHP ile yüzde 10-15 oy alan İYİ partinin yanında yüzde 1-2 oy alan 3-4 partinin söylemi bir olacak? Eşit haklara sahip olacaklar bu kafanıza yatıyor mu gerçekten?

Mesela CHP biz iktidar olalım köprülere yollara el koyacaz kamulaştıracaz diyor. Diğer bütün partiler özelleştirmeden yana ne olacka şimdi nasıl karar alınacak?

Masada CHP dışında herkes HDP'ye mesafeli ve muhattap olmuyor. O iş nasıl olacak. CHP biz Selahattin Demirtaş gibileri serbest bıkaracaz diyor!

Ekonomiye bakışları farklı teröre bakışları farklı eğitime bakışları farklı. Sen 6+1 parti toplanıp gerçekten ülke yönetecek sanabiliyorsan ne diyeyim sana. Şurada 6 kişi halı saha maçına gitsek 2. gün kavga çıkar guruplaşmalar başlar. Ama siz 5 yıl ülke yönetecekler sanıyorsunuz çocuk gibi. :) Dünya örneğini görmedi bu durumun. Yok yani 6 partinin ve dışarıdan istenmeyen bir partinin bir olup ülke yönettiği.

Herkesin görüşüne nasıl değer verilicek sizin akılınız mantığınız bunu alıyor mu? Şimdi yüzde 20-25 oy alan CHP ile yüzde 10-15 oy alan İYİ partinin yanında yüzde 1-2 oy alan 3-4 partinin söylemi bir olacak? Eşit haklara sahip olacaklar bu kafanıza yatıyor mu gerçekten?
Sizin demokrasi ile tanışmanız gerekiyor 🤣

Yine tekrarlıyorum terör örgütü ile helalleşeceğiz demiyor. Ayrıca teröristlerin görüşleri önemsiz hiçbir şekilde değer bulmayacak. Başkalarının konuyu başka yerlere çekmesi KK'nin sözleri olmuyor.
Helalliğe takılıp kalıyorsun... Açık açık Avrupa Birliği özerklik şartlarını uygulamaya koyacağız diyor. Ne demek bu?

Yapılırken tabii ki kararı sen al ona en ufak bir itirazım yok.

Ama yapılmış oraya yüzbinlerce TL masraf edilmiş. İktidar değişti biz yıkacaz kafasına söylüyorum ben. Yoksa proje hiç yapılmadan önce halka sor park mı istiyon cami mi yoksa spor salonu mu ne isterlerse yap.

Ama bittikten sonra bunu diğerleri yaptı biz yıkacaz denmez israf olur diyorum.
Bakımı da israf. Elbette yıkılmasını da isteyebilir insan.

Helalliğe takılıp kalıyorsun... Açık açık Avrupa Birliği özerklik şartlarını uygulamaya koyacağız diyor. Ne demek bu?
O şey 88'den beri uygulanıyor yalnız.

Türkiye, Avrupa yerel yönetimler özerklik şartını 1988'de imzaladı.

Sizin demokrasi ile tanışmanız gerekiyor 🤣
Senin tanışman gerekiyor. Demokrasi dediğin şey herkesin görüşüne değer vermek değil çoğunluğun görüşüne değer vermektir. 3 kişilik popülasyonda 2 kişi Adana'ya 1 kişi Erzurum'a gitmek istiyorsa demokrasiye göre Adana'ya gidilir. Anladın mı?

Demokrasi dediğin şey herkesin görüşüne değer vermek değil çoğunluğun görüşüne değer vermektir. 3 kişilik popülasyonda 2 kişi Adana'ya 1 kişi Erzurum'a gitmek istiyorsa demokrasiye göre Adana'ya gidilir.
Tamam işte. Millet İttifakı da o yönde hareket ediyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı