Ankapark hakkında konuşan Mansur Yavaş parkın ne olacağına halkın karar vereceğini belirtti. Paranın kendisinin olmadığını belirten Yavaş kararı halkın vereceğini, karar verme yetkisinin olmadığını da belirtti. Ayrıca parkın yapımına da 6 tane Fatih Sultan Mehmet Köprüsü mâliyetinin harcandığını da belirten Yavaş Fatih Sultan Mehmet Köprüsünün 125 milyon dolara yapıldığını belirtti. Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 125 milyon dolar harcandığını belirten Yavaş, Ankapark'a harcanan paranın da 801 milyon dolar olduğunu belirtti.
![]()
"Ankapark’ın Geleceğine Halk Karar Verecek"
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP’li Melih Gökçek döneminde 801 milyon dolar harcanarak ve Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki hayvanat bahçesi yıkılarak yapılan Ankapark’ın geleceği için halkın görüşüne başvuracaklarını açıkladıwww.amerikaninsesi.com
Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankapark'a harcanan mâliyeti de paylaşmış, isterseniz bakabilirsiniz. Biraz baktım da rakamlar korkutucu.
![]()
Ankapark Maliyeti
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Web Sitesi. Şeffaf, Katılımcı, Hesap Verebilir Yönetim Anlayışı.www.ankara.bel.tr
Çünkü orası 1 hafta öncesine kadar belediyenin yetkisi altında değildi. Mansur Yavaş'ın oraya müdahale etme hakkı yoktu.
Biraz aklımızı çalıştıralım, popülizm ve particilik yapmaya gerek yok. ''Oley, süper'' diye her yapılan şeye bir mucizeymiş gibi görmeyi bırakmadığımız sürece gelişemeyiz maalesef.
Keşke amaç orayı batırmaya çalışmak veya yıkarak AKP'ye gol atma çabası değil de kurtarmak olsaydı.
Buna katılıyorum.
Not: Mansur Yavaş son zamanlarda unuluyor gibiydi. Çok güzel bir alan ve çok güzel bir konu buldu siyseten kendini parlatmak için. Buradan yürür artık. Orayı yıkarsa bir kesim gözünde kahraman olur. Ama yıkmayıp adam eder ve halka kazandırırsa ülke adına kahraman olur. Bakalım hangi yolu seçecek.
Yalandan milliyetçi ayaklarına yatmayın. Bu yaptığınız yalakalıktan başka bir şey kesinlikle olamaz.
Maaş diyorum yatmış diyorum siz hala bu adamla tartışıyorsunuz değmez. @333365 @Leon Dayı
Maaş aldığını düşünmüyorum, böyle bir şey gerçekten var mı? Klasik AKP'li, Ahaberci bence.Onu kudurtmak hoşumuza çok gidiyor. Biz yazdıkça o daha da çok çıldırıyor. AKP'li olan birisinden dürüstlük/doğruluk beklemiyorum. İstediği kadar @ÖzkanK'nın maaşı yatsın 2023'te puf diye sönecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.