Mansur Yavaş: Ankapark'ın kararını halk verecek, sökün atın derlerse söküp atarım

Maaş aldığını düşünmüyorum, böyle bir şey gerçekten var mı? Klasik AKP'li, Ahaberci bence.

Klasik AKP'li ve A Haber izleyicisi olduktan sonra maaş hayli hayli olur. Her şey beklenir bunlardan.

Özkank birader şu forumdan ne zaman ayrılacaksın acaba? Yorumlarını okurken lösemi oldum burada.

Ayrılmasını bende isterim ama ayrılarak kendini tehlikeye atacağını sanmıyorum. Sonra AKP'den kazandığı yorum maaşları kesilir.

Şu lafımı tekrarlamaktan ben bıktım ama. Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. Resmen mantıktan uzak nefret ile bakıyorlar her şeye. Ve cevap veremeyince zorda kalınca hep saldırı ve sığ siyaset peşindeler.
Akıl var mantık var 800 milyon dolar ziyan olmasın israf olmasın deyip çözüm olarak orayı yıkmayı öneriyorlar. Allah akıl fikir versin. Olan olmuş düzeltelim yok. Yık geç. Bu mantık ile ülke kurtulacak sanıyorlar.

Şu lafımı tekrarlamaktan ben bıktım ama. Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. Resmen mantıktan uzak nefret ile bakıyorlar her şeye. Ve cevap veremeyince zorda kalınca hep saldırı ve sığ siyaset peşindeler.
Akıl var mantık var 800 milyon dolar ziyan olmasın israf olmasın deyip çözüm olarak orayı yıkmayı öneriyorlar. Allah akıl fikir versin. Olan olmuş düzeltelim yok. Yık geç. Bu mantık ile ülke kurtulacak sanıyorlar.
Adam o sözü temsili olarak söylemiş olamaz mı? Demek istediği şeyi kaçırıp bir söz üzerinden siz de "kalitesiz" muhaliflik yapıyorsunuz. Adam halk ne isterse onu yaparım diyor, illa da yıkacağım mı diyor?

Ta ilk başta neden bu kadar para "boşuna" harcandı? Buna muhalefetlik yapabilir misiniz?

Mansur yavaş bu parkı yıkacağını açıkladı mı?

-Zararı önceden bilinmesine rağmen ısrarla yapımı tamamlanan bu parkta –ne olursa olsun- kamu kaynakları harcanmıştır. Halkın delikli kuruşunun hesabını veren bir yönetim olarak, her ne kadar baştan aşağı kadük bir proje olsa da, kamu kaynakları harcanan hiçbir projeyi heba etmeyi istemiyoruz-

Bu açıklama abb'nin resmi sitesinde yazıyor. Lütfen yıkacağını söylediğine dair bir kaynak verir misiniz? Bu iki şeyi aynı kişinin söylediğinden emin olamıyorum.

Oranin ne şeyi kaldi ne olayi geçen geçerken gördüm çürümüş çoğu şey paslanmış her şeyi restore edilse gene bir sürü masraf olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı