Maaş aldığını düşünmüyorum, böyle bir şey gerçekten var mı? Klasik AKP'li, Ahaberci bence.
Klasik AKP'li ve A Haber izleyicisi olduktan sonra maaş hayli hayli olur. Her şey beklenir bunlardan.
Maaş aldığını düşünmüyorum, böyle bir şey gerçekten var mı? Klasik AKP'li, Ahaberci bence.
Özkank birader şu forumdan ne zaman ayrılacaksın acaba? Yorumlarını okurken lösemi oldum burada.
Adam o sözü temsili olarak söylemiş olamaz mı? Demek istediği şeyi kaçırıp bir söz üzerinden siz de "kalitesiz" muhaliflik yapıyorsunuz. Adam halk ne isterse onu yaparım diyor, illa da yıkacağım mı diyor?Şu lafımı tekrarlamaktan ben bıktım ama. Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. Resmen mantıktan uzak nefret ile bakıyorlar her şeye. Ve cevap veremeyince zorda kalınca hep saldırı ve sığ siyaset peşindeler.
Akıl var mantık var 800 milyon dolar ziyan olmasın israf olmasın deyip çözüm olarak orayı yıkmayı öneriyorlar. Allah akıl fikir versin. Olan olmuş düzeltelim yok. Yık geç. Bu mantık ile ülke kurtulacak sanıyorlar.
Mansur yavaş bu parkı yıkacağını açıkladı mı?Şu lafımı tekrarlamaktan ben bıktım ama. Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. Resmen mantıktan uzak nefret ile bakıyorlar her şeye. Ve cevap veremeyince zorda kalınca hep saldırı ve sığ siyaset peşindeler.
Akıl var mantık var 800 milyon dolar ziyan olmasın israf olmasın deyip çözüm olarak orayı yıkmayı öneriyorlar. Allah akıl fikir versin. Olan olmuş düzeltelim yok. Yık geç. Bu mantık ile ülke kurtulacak sanıyorlar.
Şu lafımı tekrarlamaktan ben bıktım ama. Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. Resmen mantıktan uzak nefret ile bakıyorlar her şeye. Ve cevap veremeyince zorda kalınca hep saldırı ve sığ siyaset peşindeler.
Sen sevme gerek yok.Mansur Başkan'ı severim ama vatandaşa sorma için biraz sıkıntılı bence bu tarz olaylar için herkes siyasi bakacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.