Markette yaşadığım üzücü olay

Sen ise insanları zevklerine göre yargılamaya çalışıp asgari ücretle veya maksimum ayda 10 bin TL kazanmak için geceni gündüzüne katan klasik bir türkosun işte. Sen bir tarafta hayat mücadelesi verirken ben senin yıllık kazancını bir ayda toplayacak güçteyim ve bu da seni rahatsız etmiş anlaşılan. Devam et burada fakir edebiyatı yapmaya, hoşuma gitti.

Bu iletiden itibaren dediklerimi anlamayacak kapasitedeki arkadaşlara ithafen: Bu olayları yaşamamız mümkün, herkes stres içinde yaşıyor ve en ufacık bir etken tetikleyecek unsur olabiliyor.
Dostum gün gelir o küçümsediğin paraya muhtaç kalırsın. Seninle aynı düşüncede olmayanı hayat koşulların ile ezmek de çok sağlıklı bir düşünce yapısı değil.

Dostum gün gelir o küçümsediğin paraya muhtaç kalırsın. Seninle aynı düşüncede olmayanı hayat koşulların ile ezmek de çok sağlıklı bir düşünce yapısı değil.

Konuyla alakasiz ama borcunuzu ödemek için formanızı satacakdınız merak ettim sattınız mı?

Ben o duruma düşmem merak etme. Yukarıdaki iletileri okursan asıl bana yapılan yorumlardaki zihniyet hiç sağlıklı değil anlarsın.

Ben o duruma düşmem merak etme. Yukarıdaki iletileri okursan asıl bana yapılan yorumlardaki zihniyet hiç sağlıklı değil anlarsın.
İkisi de sağlıklı değil. Onun sana yaptığı yanlış diye yanlışla karşılık vermek zorunda değilsin. Düşüp düşmeyeceğin de takdir i ilahi. İnşallah düşmezsin bu kötü bir temenni değil yanlış anlamanı / seni üzmeyi istemem. Unutma para dediğin bir kağıt parçası tutuşturmaya yek kıvılcım yeter :)

@aKuu,

Sen ise insanları zevklerine göre yargılamaya çalışıp asgari ücretle veya maksimum ayda 10 bin TL kazanmak için geceni gündüzüne katan klasik bir türkosun işte. Sen bir tarafta hayat mücadelesi verirken ben senin yıllık kazancını bir ayda toplayacak güçteyim ve bu da seni rahatsız etmiş anlaşılan. Devam et burada fakir edebiyatı yapmaya, hoşuma gitti.

Bu iletiden itibaren dediklerimi anlamayacak kapasitedeki arkadaşlara ithafen: Bu olayları yaşamamız mümkün, herkes stres içinde yaşıyor ve en ufacık bir etken tetikleyecek unsur olabiliyor.
Tamam, en milyarder sensin benim yıllık maaşımı tek günde harcama lütfen ne olur dur 🤠

Olan çocuklara oluyor. Anne babalarına hiç acımıyorum, hak ediyorlar. Bu ufak şeyleri bile alamayıp malum adamı överken utanmıyorlar üstelik.

Hayır değilim aksine ben, senin gibilerini ve ailelerini o üç kuruşa çalıştıran fabrikatörlerden biriyim :)

18 yaşında delikanlı olduğunu ve ülkemizin karşılaştırdığın Avrupa ülkelerine yetişmesi için yıllara ihtiyacı olduğunu bilmen gerektiğini varsayacaktım fakat okulda iskambil ile yakalanıp senelerce yanlış numara gözlük takan birini karşımda gördüğümde bunu normal karşılıyorum.
Tamamdır hocam anlaşıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı