"Masaüstü bitecek, laptop devri başlayacak" | Ne düşünüyorsunuz?

Ha bu arada şunu da ekleyeyim son olarak,şuanda herkesin bildiği belki de son 20 yılın en iyi FPS oyunu olarak kabul edilen Call of Duty oyununun pro arenası 8 senedir konsollar üzerinden gerçekleştiriliyor,hali siz düşünün artık.
 
Öyle hocam, PC'de yok tozunu al yok termal macun yenile yok Windows sorunları yok ısınıyor yok mavi ekran tonlarca sorun var ayrıca konsolları bir alıyorsun 7-8 sene rahatlıkla götürüyor, konsollar her açıdan mantıklı.

Aynen öyle ortalama 7-8K bir PC 3-4 yıl götürür sadece. Sonra yavaş yavaş ayarları düşürmek zorunda kalırsın.
 
Ha bu arada şunu da ekleyeyim son olarak,şuanda herkesin bildiği belki de son 20 yılın en iyi FPS oyunu olarak kabul edilen Call of Duty oyunuun pro arenası 8 senedir konsollar üzerinden gerçekleştiriliyor,hali siz düşünün artık.
Öyle demeyelim hocam birazdan Battlefield fanlarından büyük linç yersin. :D
 
Benim fikrim bunların hepsi olabilir ama biz yine zenginlik ile fakirlik arasında fakirliğe bir tık daha yakın olduğumuz için bunların hiçbirini alamayacağız o yüzden masaüstü ve laptop arasındaki git gel olduğu gibi kalacak Türkiye'de, şahsen ben o kadar para verip laptop alamam ama her ay bir parça alarak uzun sürsede masaüstü toplayabilirim, zaten öyle yaparak sistemimi upgrade edeceğim
 
1592307417079.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı