- Makaleler
- 5
Kitaplığın yeri ayrıO raflar, kitapla ile dolup taşmalıdır.
Düzen güzeldir.
Kitaplığın yeri ayrıO raflar, kitapla ile dolup taşmalıdır.
Düzen güzeldir.
Sana ne diye kardeşim, bize nasıl göründüğünü sormuş. Lütfen saçmalama istersen.
Tamam sevmesin de bize nasıl göründüğü sorumuş. Kutular ile kötü duruyor. Bence kitaplar ile şahane durur.Bende diyorum ki belki kitap sevmiyordur.
Haklısın.Tamam sevmesin de bize nasıl göründüğü sorumuş. Kutular ile kötü duruyor. Bence kitaplar ile şahane durur.
Ama raflar küçük.
Aklımda o vardı ilk başlarda ama Aliexpress gibi sitelerde kaliteli oyun figürleri bayağı pahalı. Önümüzdeki 1-1.5 yıl ağır taksit ödeyeceğim eve ağır tadirat vs. (tüm camlar 80 MM2'lik çift cam PVC olacak, doğalgaz için kombi ve petekler gibi) sebebiyle.Rafların bazılarına film veya oyunlardan karakter figürleri koyarsan daha güzel olabilir bence. Ama bu şekilde de çok güzel.
Wallpaper Engine teması masaüstündeki:Yanlış anlama ama bence kötü bir görünüm. Mesela rafları doldurmak için asus mouse kutusunu yatay yatırmışsın. Kısacası dolu gözüksün de nasıl gözükürse gözüksün gibisinden. Bilemiyorum tabi ki senin zevk'in bu; renkler ve zevkler tartışılamaz. Amacım da bu değil emin ol, sadece bi anlık kendi zevk'imle bakınca beğenmedim. Mesela hoparloru asla oraya koymazdım. Windows masa üstünü çok sevdim ama![]()
Soldaki dikey rafın taban köşelerine kablo geçişi için delik yapın demiştim. Çok dar yapmışlar delikleri, genişleteceğim bir ara.
Aklımda o vardı ilk başlarda ama AliExpress gibi sitelerde kaliteli oyun figürleri bayağı pahalı. Önümüzdeki 1-1.5 yıl ağır taksit ödeyeceğim eve ağır tadirat vs. (tüm camlar 80 M.2'lik çift cam pvc olacak, doğal gaz için kombi ve petekler gibi) sebebiyle.
Wallpaper Engine teması masaüstündeki:
Hareketli ve akıcı bir tema.![]()
Steam Workshop::风暴再临
steamcommunity.com
O kutuların yerlerini zamanla R6 Siege, BF1, Tomb Raider, Mandalorian, Star Wars gibi sevdiğim oyun, film ve dizi figürleri ile doldurmayı planlıyorum ama yakın zamanda değil. Kaliteli figürler ile doldurmak için tahminim 3-5 bin TL gerekir herhalde. Belki aşırı yüksekten uçuyorumdur, daha ucuza da olabilir ama bütçe önceliklerinde temel barınma ihtiyacına yönelik ısınma var.
Bütçem olduğunda almak istediklerim:
Amazon.com: Metal Earth Fascinations Premium Series Star Wars The Mandalorian 3D Metal Model Kit : Arts, Crafts & Sewing
Amazon.com: Metal Earth Fascinations Premium Series Star Wars The Mandalorian 3D Metal Model Kit : Arts, Crafts & Sewingwww.amazon.comAmazon.com: Dark Horse Comics Cyberpunk 2077 8.5 Inch Female V Video Game Iconic Detailed Character Figurine Replica with Base Stand Included : Toys & Games
Buy Dark Horse Comics Cyberpunk 2077 8.5 Inch Female V Video Game Iconic Detailed Character Figurine Replica with Base Stand Included: Toys & Games - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.comAmazon.com: McFarlane Toys Assassin's Creed Connor 7" Collectible Action Figure : Toys & Games
Amazon.com: McFarlane Toys Assassin's Creed Connor 7" Collectible Action Figure : Toys & Gameswww.amazon.comAmazon.com: DIAMOND SELECT TOYS Gallery: John Wick 2 PVC Figure Statue : Toys & Games
Buy DIAMOND SELECT TOYS Gallery: John Wick 2 PVC Figure Statue: Statues - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.comAmazon.com: McFarlane Toys The Witcher Geralt of Rivia 12"" Action Figure (13441-4): Toys & Games
Amazon.com: McFarlane Toys The Witcher Geralt of Rivia 12"" Action Figure (13441-4): Toys & Gameswww.amazon.comEki Görüntüle 1092622Amazon.com: Dark Horse Deluxe The Last of Us Part II: Ellie with Bow Deluxe Figure, Multicolor, 8 inches : Toys & Games
Buy Dark Horse Deluxe The Last of Us Part II: Ellie with Bow Deluxe Figure, Multicolor, 8 inches: Action Figures - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
Şu anki hali:
Eki Görüntüle 1112856
Emektar Logitech Z553'ümü sınıfıma götürüp onun yerine basit ve az yer kaplayan Logitech Z120 hoparlörü kullanıyorum. Bu sebeple biraz değişiklik oldu:
Eki Görüntüle 1280141
Mouse padimi değiştirdim:
Eki Görüntüle 1379788Eki Görüntüle 1379789Eki Görüntüle 1379790![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Aklımda o vardı ilk başlarda ama AliExpress gibi sitelerde kaliteli oyun figürleri bayağı pahalı. Önümüzdeki 1-1.5 yıl ağır taksit ödeyeceğim eve ağır tadirat vs. (tüm camlar 80 M.2'lik çift cam pvc olacak, doğal gaz için kombi ve petekler gibi) sebebiyle.
Wallpaper Engine teması masaüstündeki:
Hareketli ve akıcı bir tema.![]()
Steam Workshop::风暴再临
steamcommunity.com
O kutuların yerlerini zamanla R6 Siege, BF1, Tomb Raider, Mandalorian, Star Wars gibi sevdiğim oyun, film ve dizi figürleri ile doldurmayı planlıyorum ama yakın zamanda değil. Kaliteli figürler ile doldurmak için tahminim 3-5 bin TL gerekir herhalde. Belki aşırı yüksekten uçuyorumdur, daha ucuza da olabilir ama bütçe önceliklerinde temel barınma ihtiyacına yönelik ısınma var.
Bütçem olduğunda almak istediklerim:
Amazon.com: Metal Earth Fascinations Premium Series Star Wars The Mandalorian 3D Metal Model Kit : Arts, Crafts & Sewing
Amazon.com: Metal Earth Fascinations Premium Series Star Wars The Mandalorian 3D Metal Model Kit : Arts, Crafts & Sewingwww.amazon.comAmazon.com: Dark Horse Comics Cyberpunk 2077 8.5 Inch Female V Video Game Iconic Detailed Character Figurine Replica with Base Stand Included : Toys & Games
Buy Dark Horse Comics Cyberpunk 2077 8.5 Inch Female V Video Game Iconic Detailed Character Figurine Replica with Base Stand Included: Toys & Games - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.comAmazon.com: McFarlane Toys Assassin's Creed Connor 7" Collectible Action Figure : Toys & Games
Amazon.com: McFarlane Toys Assassin's Creed Connor 7" Collectible Action Figure : Toys & Gameswww.amazon.comAmazon.com: DIAMOND SELECT TOYS Gallery: John Wick 2 PVC Figure Statue : Toys & Games
Buy DIAMOND SELECT TOYS Gallery: John Wick 2 PVC Figure Statue: Statues - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.comAmazon.com: McFarlane Toys The Witcher Geralt of Rivia 12"" Action Figure (13441-4): Toys & Games
Amazon.com: McFarlane Toys The Witcher Geralt of Rivia 12"" Action Figure (13441-4): Toys & Gameswww.amazon.comEki Görüntüle 1092622Amazon.com: Dark Horse Deluxe The Last of Us Part II: Ellie with Bow Deluxe Figure, Multicolor, 8 inches : Toys & Games
Buy Dark Horse Deluxe The Last of Us Part II: Ellie with Bow Deluxe Figure, Multicolor, 8 inches: Action Figures - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
Şu anki hali:
Eki Görüntüle 1112856
Emektar Logitech Z553'ümü sınıfıma götürüp onun yerine basit ve az yer kaplayan Logitech Z120 hoparlörü kullanıyorum. Bu sebeple biraz değişiklik oldu:
Eki Görüntüle 1280141
Mouse padimi değiştirdim:
Eki Görüntüle 1379788Eki Görüntüle 1379789Eki Görüntüle 1379790![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ben rafları MDF malzemeden yaptırdım ama MDF fiyatları uçmuş. Sunta türevi malzemeden yaptırırsanız uygun olur.Rafları nerede yaptırdınız ve ne kadar bir fiyat ödediniz.
Daha ucuz figürler var mı veya süsleme planları verir misiniz uygun yollu.
Daha ucuz figürler var mı veya süsleme planları verir misiniz uygun yollu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.