Masaüstü uygulama geliştirmek

Ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım... Daha C# bilmeyen bir kişiye C öğren diyorsunuz. C makine diline en yakın dil, adam daha C# gibi basit bir dili yapamazken C önermek... Ne yiyor, ne içiyorsunuz da bunlar diyorsunuz. Daha emeklemeyi bilmeyen bir kişiye koşun diyorsunuz. Yürü bile demeden...
C makine diline en yakın olan değil.
Bknz: Assembly

Kimse js dememiş bari ben söyleyeyim C diline göre daha basit, syntaxı daha güzel Python'a göre daha geniş alanda kullanılabilen bir dil. Electron Framework'ü ile masaüstü uygulama geliştirebilirsiniz.

Kimse js dememiş bari ben söyleyeyim C diline göre daha basit, syntaxı daha güzel Python'a göre daha geniş alanda kullanılabilen bir dil. Electron Framework'ü ile masaüstü uygulama geliştirebilirsiniz.

Electron pek yararlı olmuyor.
Hem performans hem hız açısından.

Ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım... Daha C# bilmeyen bir kişiye C öğren diyorsunuz. C makine diline en yakın dil, adam daha C# gibi basit bir dili yapamazken C önermek... Ne yiyor, ne içiyorsunuz da bunlar diyorsunuz. Daha emeklemeyi bilmeyen bir kişiye koşun diyorsunuz. Yürü bile demeden...
C, programalama mantığını kavramak için mükemmel bir dil. Ayrıca en basitten başlamak her zaman mantıklı olmayabilir.

programlama dersi hocama bu tarz bir soru sorduğumda bana şu cevabı vermişti:
C yi bilmek Kamyon sürmeyi bilmek gibidir bunu öğrenirseniz normal arabaları çok rahat sürersiniz.

Ayrıca programlamaya başlayanlar için genel olarak C önerilir ki işin mantığını kavrayabilsin

ayrı

yine senin verdiğin örneğe benzetmek gerekirse C yürümektir bebek en çok yürümek için zorlanır ancak yürümeye başladı mı çok rahat koşmaya başlar
Kesinlikle katılıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı