Mass Effect 2'deki en iyi zırh ve silahlar nedir?

Funny Valentine

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
876
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, diğer forumlara baktım ama bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mass Effect 2'de zırh çeşitliliği adına pek bir şey bulunmamakta maalesef. Topu topu 7 tane zırh seti var ve 6 tanesi DLC ile geliyor zaten. Ben ME 2'de zırh seçimimi en güzel ve havalı gözüken hangi zırhsa ondan yana kullandığım için zırhımı özelleştiriyordum, çünkü diğer zırhlar gözüme pek de güzel gözükmemekteydi. Ayrıca statlar bakımından da setler pek iyi değil, customization dahilinde çok iyi statlara sahip olan zırhlar bulabilirsin. Bence customize et zırhını. Mesela Omega Market'ten Strength Boost Pads diye bir omuzluk alıyorsun ve melee hasarın %25 artıyor, bayağı güçlü bir item o. Sirta Foundation'dan aldığın Life Support Webbing isimli bacak zırhı da çok güçlü, %10 arttırıyor canını, ama tüm bunlar oyunu değiştiren nitelikte statlar değil; çünkü oyun zaten o kadar zor değil. Yani, statlara ihtiyaç duyacağın ve buna göre zırhını düzenleyeceğin türden bir zorluk yok oyunda, dolayısıyla bu yüzden ben yine de gözüme en güzel gözüken zırhları seçerdim. İlla statlar bakımından en iyi zırhları dizmek istiyorsan buradan gözüne kestirdiğin ve sana göre en güçlü statlara sahip olan zırhlara bakabilirsin: Armor Customization

Silahlarda ise favorilerim şunlar:

Assault Rifles: M-96 Mattock (Çok vurur, ama tek tek ateş edersin.)
M-15 Vindicator (Hasarı iyi, accuracy upgradeler ile birlikte sağlamlaşıyor; ikili ikili ateş etmesi ise sinir bozucu. Şahsen Mattock'u tercih ederim, bu üçlü dışındaki diğer assault riflelara kıyasla iyi tabii.)
M-76 Revenant (Bence oyundaki en iyi assault rifle bu, ama bu silahı sadece Soldier sınıfı alabiliyor sanırsam.)

Sniper Rifle: M-98 Widow (Bence daha fazla sniper saymaya gerek yok, sniper'da öncelik en fazla hasar çıkartan oluyor genellikle ve bu bakımdan bu silahın eline su dökebilen başka bir sniper yok, ama bunu da sadece Soldier ve Infiltrator sınıfı alabiliyor.)

Shotguns: M-27 Scimitar ve Geth Plasma Shotgun (İkisi de güçlü bayağı, hangisini daha çok seversen onu kullan.)

Heavy Weapons: M-920 Cain (Nuke atıyor direkt, daha ne söylenebilir ki? Tabii ki yanımda mini nükleer bomba atan bir silah isterim!)
Arc Projector (Silahtan çıkıp rakibi yüksek voltajlı elektrikle iyonize eden bir silahla koca bir saldırı takımını tek bir mermiyle ondan onda sektirecek şekilde yok etmek... Çok zevkli.)
M-490 Blackstorm Projector (Düşmanların silahın içerisinden çıkan kara deliğe doğru çaresiz bir şekilde sürüklenmeleri ve onları o sonsuz kütle-çekim etkisinin kuvvetiyle yok etmek... Aynı şekilde çok zevkli.)
The Collector Particle Beam (Saniyeler içerisinde düşmanı toza dönüştürüyorsun, fakat diğerleri kadar görkemli ve epik değil.)

Heavy Pistol: M-6 Carnifex (Armor-Piercing Ammo ile birleştirdiğinde devasa bir hasar çıkartıyorsun, harika bir silah.)

SMG: Pek kullanmadım ama M-9 Tempest Disruptor Ammo ile fena gitmiyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı