Aşırısı zararlıdır diyor burda. Günde 1-2 defa veya daha fazlası gerçekten zararlıdır.Kaynağın var mı?
Mastürbasyonun aşağılık bir eylem olduğunu benimsersen, evet. Bu sizin kendi probleminiz.
O makalenin linkini rica edeceğim.
Ayrıca haftada 1-2 kere yapmanın bünye üzerinde bu kadar ağır etkiler bırakmaması gerekiyor. Temelinde yatan başka sağlık problemleriniz olabilir.

Mastürbasyonun Zararları Nelerdir? - Psikoterapist Mehmet ULUBEY
Mastürbasyonun Nedir? Çok fazla Mastürbasyon mu yapıyorsunuz? Mastürbasyonun Zararlarını öğrenmek için bu yazımı okuyun.

Bu makalede ise benim dediklerim yazıyor. Her mastürbasyon sonrası pişmanlık ve iç sıkıntısı başlıyor.
1.5 kilometre koşma ile aynı etkisi olduğunu dini bir sitede okumuştum dürüst olayım. Bana mantıklı geldi o sitede bir araştırmaya göre yazıyordu. Her ne kadar doğrudur bilmiyorum ama mantıklı geldi çünkü baldırlarımda ağrı başladı bir kere. Şahsen ben mastürbasyonu az veya çok yapsamda yapmasamda bırakınca mutlu oldum. İnsan kendisiyle gurur duyuyor. Beni niye sorgular gibi konuşuyorsunuz ki ? Evet gerçekten insanda özgüven eksikliği başlıyor,insan pişman olmaya başlıyor. Bunu neden yaptım diye ? Şahsen ben bırakınca çok mutlu oldum. NoFab sitesinde de benim dediklerimin aynısını bulabilirsiniz orda daha çok kaynak var. İnsan mutluyken yapınca pişman oluyor bir süre sonra.
Mastürbasyonun haftada 1-2 den fazlası direkt yüze etki eder. Vücudun heryerine etki eder. Hormonların ani değişimi yüzünden gayet de etkisi var yüze karşı ve evet özgüvensizlik de yapıyor. Haftada 1 den fazlasını önermiyorum şahsen. İnsan gayet mutlu oluyor uzun bir süre bırakınca ki ben dürüst olayım fazla mastürbasyon yapan birisi bile değildim. Ama bırakınca mutlu oldum insan enerjik oluyor daha dinç oluyor. Ha mastürbasyon sivilceye yol açabilir. O an ki adrenalinle kalbin daha hızlı çalışıyor ve varsayalım yüzü yağlıysa direkt sivilceye yol açar.Yağlanma yapmaz. Bunlar birtakım kulaktan dolma bilgiler. Yalan bunlar. Lütfen inanmayın, yaymayın şunları artık. Ben yıllar önce bitti sanıyordum bu muhabbetleri, genç arkadaşı yanlış yönlendirmeyin, korkutmayın. Adamın zaten bunu ana babasıyla konuşması gerekirken, gelmiş internette yabancılara danışmayı seçmiş. Bu bile ne kadar acı bir durum kendi başına. Bir ton yalan yanlış bilgi dönüyor, yok su dök yok bilmem ne. Anasına babasına danışsa ne değişecek, onlar ne kadar doğru bilgiler verebilecek orası da muamma zaten. Toplumumuz ile ilgili bir sorun bu.
Ayrıca konu sahibi arkadaş da hiç çok aşırı yapıyorum, her gün yapıyorum dememiş. Yaptığım zaman sporumu kötü etkiliyor demiş. Etkilemesi için de hiçbir sebep yok.
Kronik masturbatör yaptınız konu sahibini, gün boyu durmadan yapıyormuş gibi cevaplar veriliyor. Gayet doğal bir şey arkadaşlar bu iş. Tabu haline getirildiği için böyle takıntı yapılıyor, insanların başlarına bela oluyor.
HAYIR. Alakası yok. Sen kafana takmazsan, senin için de sorun olmaz.