Cumhurbaşkanı Adayı
Picopat
Yavaş yavaş azaltıyoruz çayınızı kahvenizi alın hiç acelemiz yok. Günde 2'ye düşürüp sonra bırakmayı planlıyorum.
Son durum ne reis bırakabildinmi.
Yavaş yavaş azaltıyoruz çayınızı kahvenizi alın hiç acelemiz yok. Günde 2'ye düşürüp sonra bırakmayı planlıyorum.
Mastürbasyonu değilde forumu bırakmış olabilir.Bırakmış
Ülkemizde bu tür konularla ilgili eğitim verilmediği için bunlara maruz kalıyorsunuz.Bu konu troll olabilir mi? Ben böyle bir şey görmedim. Hocam azaltmayın. Bir kavanoz mesir macunu alın. Günde 10'a çıksın. Bütün yıldızlara rakipsiniz. Genç yeteneksiniz hocam.
Keşke verilse hocam. Rehber hocasının yaptığı konferanstan ben bir şey anlamıyorum şahsen.Ülkemizde bu tür konularla ilgili eğitim verilmediği için bunlara maruz kalıyorsunuz.
Arkadaşlar geri geldim internet kullanımımı kısıtladım çok fazla. Bu süreçte çok şey yaptım hobi edinmeye çalıştım, piyano çalmayı öğreniyorum.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama sorun yetişkin içerik değil zaten izlemiyourum bile.Adam mastürbasyonu bırakacak diye Beethoven olmuş ne garip hayat be. Hocam eğer hala bırakamıyorsan sana tavsiyem Kaspersky Safe Kids indirmen. Güzel bir anti-adult programıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.