Mastürbasyonu nasıl bırakabilirim?

Bu konu troll olabilir mi? Ben böyle bir şey görmedim. Hocam azaltmayın. Bir kavanoz mesir macunu alın. Günde 10'a çıksın. Bütün yıldızlara rakipsiniz. Genç yeteneksiniz hocam.
Ülkemizde bu tür konularla ilgili eğitim verilmediği için bunlara maruz kalıyorsunuz.

Hocam siz uçurmuşsunuz kız kasiyer para üstünü verirken elini sizin elinize değdirmez biraz dışarı çıkın, yürüyün arkadaşlarınızla, ailenizle sık sık konuşun dersiniz varsa ders çalışın

Arkadaşlar geri geldim internet kullanımımı kısıtladım çok fazla. Bu süreçte çok şey yaptım hobi edinmeye çalıştım, piyano çalmayı öğreniyorum, edebi ve felsefi çok sayıda kitap okumaya başladım, yazılım çalışıyorum artık, evin bahçesine kadar da olsa yürüyüş yapıyorum, derslerime çalışmayı 3 kat arttırdım... Bunların neticesinde ilk 2-3 gün mastürbasyon yapma sıklığım günde 1 ya da hiç oldu ama sonrasında günde 5'e çıktı (en azından eskisi gibi 7 değil) hala bırakamıyoum.

Arkadaşlar geri geldim internet kullanımımı kısıtladım çok fazla. Bu süreçte çok şey yaptım hobi edinmeye çalıştım, piyano çalmayı öğreniyorum.

Adam mastürbasyonu bırakacak diye Beethoven olmuş ne garip hayat be. Hocam eğer hala bırakamıyorsan sana tavsiyem Kaspersky Safe Kids indirmen. Güzel bir anti-adult programıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı