Mastürbasyonu nasıl bırakırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendine mutlaka oyalanacak bir hobi, bir meşgale bul dostum. yoksa sürekli aklına gelecek ve çıkana kadar seni rahat bırakmayacak

Kendi yaptıkları esprilere kendileri gülüyorlar, beynimin çürüdüğünü hissedebiliyorum şu an

Zararlı değil, ben de her gün yapıyorum. Herhangi bir zararını görmedim aksine rahatlatıyor ve gevşetiyor. Fakat eğer aşırı fazla yaparsan vücudun yorulabilir ama bu da mastürbasyonun zararı sayılmaz sanırım.

Lise dönemlerinde derse geç gelince çok pis azar yediğim hoca vardır. Herkes gibi çok abaza olmamışımdır ama ben de aleti yoklardım 2 hafta da bir. Bir gün sınıfımızda yeni bir kız gelmişti sarı saçlı, ela gözlü fiziği de fizik. Allah nazardan saklasın hala aklımda, her neyse. Yakışıklı olduğum bence söylenir. Şaka bir yana herkesin ağzının suyu aktığı kız benle tanışmak istedi. Normal bir tanışma değil ama derste yanımda oturuyordu herkes şanslısın ayağı falan yapmıştı. Silgi istedi, keşke biz de yanlış olmaz bacım diye tersleseydim. Neyse şaka bir yana verdim kız elime dokundu bir elim terlemeye başladı. Normalde heyecan olunca terler. Sonra kız yazıyı sildi, salak gibi heyecandan silgiyi düşürdüm benden önce alıp verdi eğilince, ne olmasını istersiniz? Bol malzeme, pizza tabiri ile büyük malzeme. Aman erekte hale büründü, anlayın. Saklama çabaları falan, ders zili çaldı koştum tuvalete. Teneffüs 15 dk öğle arası fazla o zaman. Ben tuvalette mastürbasyon yapıyorum teneffüs geçti, iş bitmedi. Allahım çıldıracağım biceps çıkacak yakında. Basıyorum, basıyorum ben derse geç kalalı 15 dk olmuş. Hoca yok yazmış, çanta orada işkilleniyor tabi kaçtı falan diye. Ben işi hallederken 5-6 sene önceki liseli arkadaşlar bilir kıyafet kontrolü, sakal vs Müdür yardımcısı gelir sınıfa kontrol eder. Herkesi kontrol etmiş, hoca benim olmadığımı ama çantanın orada olduğunu görmüş. Okulda aramaya çıkıyor, adam önemsemeyecek sadece yok yazdıracak ama neye işkilleniyon kel. Tuvalette koridorun sonuna doğru, üst katta müdür yardımcısının odası var. Adam sınıftan çıkmış kapı sesini duyuyorum ama niye devam ediyorum bilmiyorum. Şak şak sesler gelmeye başlayınca gelen ayak sesi kesildi. Aha dedim, duydu. Kapı çarpma sesi ile tuvalette kim var diye ses geldi hocadan. Gitmesini beklesem açacak, ses duydu. O durumda karşı karşıya kalmamak için pantolonu kaldırıp çıktım. Hoca bana bir gülümsedi. O gülümsemeyi hayatım boyunca unutmam. Kızacak, disipline götürecek sansam da. Bu seferlik affediyorum demesi ile asıl rahatladığım şeydir mastürbasyon. Düzenli ilişkiden beridir ne görürüm, ne duyarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…