- Makaleler
- 2
Daha fazla
Arkadaşlar, selamunaleyküm matematiğim iğrenç mide bulandırıcı artık ümidimde yok. Çünkü 4 yıldır uğraştım ve sürekli matematik sınavlarından 30 belki 25 falan yani hiç iyi değilim. Ortaokulda hiç matematik sınavım 100 olmadı 8.sınıfım LGS'ye böyle girersem 350 puanlık okulun kapısının önünden bile geçemem önyargım yok. Çünkü 4 yıldır uğraştım ve hayatımın 4 yılını bu ders çaldı eğer güzel bir lise tutturamaz sam ne olacak hayat mı bitecek. Annem çok üzülürüm deyip duruyor. Eğer kötü lise tutturursam hayatım bitermiş. Ne yapacağım hocalarım Allah rızası için tavsiye verin denemeye girdik. Diğer derslerim süper ama matematiğe bir şey söylenmez.
Çok iyi anlarım bilgisayardan kötü bir lise tuttursam bile bu bilgim beni bazı yerlerde işe girmeme çok yardımcı olur neredeyse her şeyden anlarım ama durum vahim 6 saat sınava çalışıp 70 aldım ama sorular bildiğiniz hoca moralimiz bozulmasın diye çok basit yapmış. Çok iyi bir hocamız var ama iş bizde bitiyor, nasıl yapacağım?
Karne ortalamam: 96.6191 (sınav silinmiş hali)
Çok iyi anlarım bilgisayardan kötü bir lise tuttursam bile bu bilgim beni bazı yerlerde işe girmeme çok yardımcı olur neredeyse her şeyden anlarım ama durum vahim 6 saat sınava çalışıp 70 aldım ama sorular bildiğiniz hoca moralimiz bozulmasın diye çok basit yapmış. Çok iyi bir hocamız var ama iş bizde bitiyor, nasıl yapacağım?
Karne ortalamam: 96.6191 (sınav silinmiş hali)