Matematiği yapamıyorum

MæssiveStom

Centipat
Katılım
21 Temmuz 2019
Mesajlar
60
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
8. sınıfa gidiyorum fakat matematiği bir türlü beceremiyorum. 5. sınıfa giderken anlıyordum sınıfta 1. oluyordum. Çok düşüş yaşadım. 7'de özel ders aldım biraz iyiydim şimdi ise yapamadığımdan ne çalışıyorum ne soru çözüyorum. O yüzden üzüntüden diğer derslere çalışmıyorum. Bu yüzden ailemden azar işitiyorum çöküntü içindeyim eskisi gibi çalışkan değilim öğretmenler beni eskisi gibi olmamı istiyor. 6. sınıftan beri böyleyim. Osmanlı gibi çöktüm kısacası.
LGS'e de anca ticarete gidersin diyorlar ve millet çatır çatır matemetiği yaparken bön bön bakıyorum.
Abilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dersi dinliyor musun pürdikkat?
Ben ortaokulda iken evde gram ders çalışmadım sadece dersi aklımda hiçbir şey olmadan dinledim ve gayet iyi bir liseye gittim.
 
Dostum şöyle anlatayım, hemen öğrenemezsin. Her şeyden önce beynini matematiği anlayacak şekilde yeniden programlamalısın. Yapamam diye bir şey yok, beynin bir bilim harikası. Diğer test çöz, dersleri dinle diyenlere aldırma. Öyle olacak iş değil. Dersi dinlerken her şeyi aklında canlandır, atıyorum işlemleri kağıt üzerinde yapma, kafanın içinde yapmaya çalış. Ve her zaman hissetmen gerek. Bana bunu bir arkadaş anlatmıştı, çalışır sen de dene.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı