Matematikten Nefret Ediyorum

Bende aynısını sözel derslerde yaşıyorum, yok zır zurt dönemi, nokta şuraya gelir vs vs (Allah'tan Anadolu'da değilim, adamlar edebiyatı eşit ağırlıkta bile görüyor, tam Çin işkencesi), eğitim sistemi kişinin becerisine odaklı olsa bu sorun tamamen ortadan kalkacak aslında.

Ben kendime gore ornek verdim. Universitede muhtemelen cogu konuyu unuturum :)
Düzenli tekrar yaparsan unutmazsın.
Şunu da belirtmek isterim şimdiden her gün tekrar ve sadece 15 problem sorusu çözsen yarısını elersin.

@SaviorAngel™ bana aynısı Biyoloji dersinde çok oluyor:)

Tarih yine de aklıma kalıyor.

Düzenli tekrar yaparsan unutmazsın.
Şunu da belirtmek isterim şimdiden her gün tekrar ve sadece 15 problem sorusu çözsen yarısını elersin.

@SaviorAngel™ bana aynısı Biyoloji dersinde çok oluyor:)

Tarih yine de aklıma kalıyor.
Universitede muhtemelen unuturum cunku istedigim bolumle matematigin cok az alakasi var :)

Universitede muhtemelen unuturum cunku istedigim bolumle matematigin cok az alakasi var :)
Hocam günlük markette yapabileceğin para hesabını unutuyorsan Matematik çözme zaten.

Pisagor Matematik Evi'ni takip edebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Matematik, hayatımızda karşılaştığımız herhangi bir problemi çözebilme yeteneğinimizi geliştiriyor aslında. Karşılaştığımız problem için hangi çözümü kullanmamız gerektiğini dolaylı yoldan öğretiyor. Her bir problem için çözümler farklı. Bazı çözümler bazı problemler için uygun değil mesela. Hangi çözümün uygun olduğuna karar verebilmeyi sağlıyor. Ayrıca farklı bakış açıları kazandırarak, düşünce yapımızı da geliştirir matematik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı