Ben kendime gore ornek verdim. Universitede muhtemelen cogu konuyu unuturum@Uranhay ben şu anda mezunum ancak MSÜ için de TYT çalıştığım için çözebilmem çok muhtemel![]()
Ben kendime gore ornek verdim. Universitede muhtemelen cogu konuyu unuturum@Uranhay ben şu anda mezunum ancak MSÜ için de TYT çalıştığım için çözebilmem çok muhtemel![]()
Düzenli tekrar yaparsan unutmazsın.Ben kendime gore ornek verdim. Universitede muhtemelen cogu konuyu unuturum![]()
Universitede muhtemelen unuturum cunku istedigim bolumle matematigin cok az alakasi varDüzenli tekrar yaparsan unutmazsın.
Şunu da belirtmek isterim şimdiden her gün tekrar ve sadece 15 problem sorusu çözsen yarısını elersin.
@SaviorAngel™ bana aynısı Biyoloji dersinde çok oluyor
Tarih yine de aklıma kalıyor.
Hocam günlük markette yapabileceğin para hesabını unutuyorsan Matematik çözme zaten.Universitede muhtemelen unuturum cunku istedigim bolumle matematigin cok az alakasi var![]()
Gunluk hayatta karekok vs. Cok nadir kullanacagim icin sorun olmazHocam günlük markette yapabileceğin para hesabını unutuyorsan Matematik çözme zaten.
Daha geometri dersi yok bizde suan ileride ders olarak verilir. Bu konuda haklisiniz geometri onemli.Karekök genellikle 4-9-25 gibi tam ifadeleri veriyorlar onu da yaparsın.
Ama geometri öğren gerçek hayatta lazım olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.