Mavi Ekran Hatası 0x0000007E

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElGaucho

Kilopat
Daha fazla  
Abilerim öncelikle selamun aleyküm. Sizleri YouTube'da tesadüfen video izlerken buldum. İyi ki de bulmuşum. Şimdi bütün Kafa Ayarı videolarını sabırsızlıkla bekliyorum. Benim bi sorum olacaktı. PC'de 2 ayda falan 3 sefer mavi ekran hatası almaya başladım. Üçüncü olanı bugun aldım ve kodu da şöyleydi : 0x0000007E. Bu hataya neyin sebep olduğunu bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin iyi forumlar :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi bilen arkadaşlardan önce internetten araştır bilgisayarında minidump dosyası vardır, onları upload et, yolla bakar arkadaşlar, ben anlamıyorum minidump hatalarını :)

Son zamanlarda ekran kartına OC vb. bir şey yapıp, bir bileşeninden şüpheleniyor musun ?

Ekran resmini eklemeniz daha fazla yardımcı olabilmemizi sağlayacaktır. Ucu açık bir problem.
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.
Memtest86+ ile RAM testi yapın.

Daha iyi bilen arkadaşlardan önce internetten araştır bilgisayarında minidump dosyası vardır, onları upload et, yolla bakar arkadaşlar...

Son zamanlarda ekran kartına OC vb. bir şey yapıp, bir bileşeninden şüpheleniyor musun ?
Yok kardeş ekran kartını geçen yaz almıştım zaten. Kartım bu : Amd Radeon hd 7850 2gb 256bit gddr5. Kartta bi sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası yorumun için teşekkürler.

O zaman yeni mavi ekran alınca CCleaner çalıştırma. Yeni mavi ekran alıncaya kadar bekle.
Abi bilgisayarda ccleaner programı yok da Advanced SystemCare programı yüklü o silmiş olabilir mi? Bir sorum daha olacak abi izninle :) . Anakartım : AsRock N68C-S UCC bios sürümü 1.40 bunu asrock un sitesine baktıgımda 1.60 sürümü gelmiş. Yalnız acemiyim bu konuda biraz nasıl yapacagımı bilmiyorum usb flash ile mi yapmam gerekiyor yoksa Windows içinde güncelleme var gibi abi : ASRock > N68C-S UCC burada 3 tane şey var hangisi le yapmalıyım hiç yapmasam herhangi bir şey olur mu bi yararı veya zararı olur mu abi çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
1.609/22/2011Instant Flash610.73KBUpdate CPU code.
[TBODY] [/TBODY]
ve
1.609/22/2011Windows®786.20KBUpdate CPU code.
[TBODY] [/TBODY]
Bunları indirdikten sonra, her ikisini de bir klasör içerisine çıkart.

N68CSU1.60.EXE dosyasını çalıştırıp.
Instant Flash içinden çıkan N68CSU1.60 dosyasını göster.
Sonrada yazılım ekranında Update mi olur,
Flash mı yazar artık ne varsa onu tıkla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı