Mavi ekran sonrası aniden kapanma

nanVic

Kilopat
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor'' diye bir mavi ekran hatası verip kapanıyor ve tekrar açılıyor bu sorunu nasıl çözebilir? Format denedim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalar bunlar mı? RAR'a atıp gönderemiyorum site izin vermiyor.

Minidump dosyalarım : > KK.rar <
Bilgisayarınız HP mi?
Hayır casper.

Bilgisayara format attım fakat sorun format ile çözülmedi.

Minidump: KK.rar

Oyun oynarken 3-4 saniyeliğine donuyor ve kapanıp mavi ekranda böyle bir hata veriyor. HDTune taraması yaptım, sorun gözükmedi. Format attım, sorun çözülmedi. Ne yapmam gerekiyor?

Minidump: Minidump.rar

RAM’lere baktın mı? Bakmadıysan RAM’lere bir Memtest yap derim ondanda olabiliyor

Hemen yapıp tekrar dönüyorum.
Sorun devam ediyor.

Böyle bir hata aldım
BIOS dan ME Configuration ayarlarını yapdım dediğiniz dosyayı indirdim upgrade yapdm hata verdi

Bilgisayar açılmıyor dedin adımları yapdigdam snra

Reboot and Select proper Boot Device or Insert boot media in selected boot device and press a key dio tuşlara basmak birşey yapmıyor
Düzelttim bios dan otomatik win 7 seçmiş win 8.x / 10 seçeneğini seçip başlattım bilgisayar açıldı eskiden bilgisayar açılırken Casper yazıyordu artık ECS logosu ile başlıyor sanırım anakartım tekrar sorun olursa dönüş yapacağım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…