Maxıma-4060 Ti sistem alınır mı?

VRAM'i yüksek olan geleceğe daha dönük olur.

Ama VRAM için en az 3080 almak zorunda oluyorsunuz.

3080 şu an sıfır olarak alınmaz bence.

4060 Ti 16 GB modeli bekleyebilirseniz iyi olur.

Temmuz ayında gelecek denilmiş. 4060Ti 16GB.
VRAM için dediklerini anladım kriterimi ona göre belirledim şimdi 12GB zor bulunuyor.

Bu 16GB VRAM'li mesela.

6750XT'den daha iyi 3070 Ti rakibi.
Khaos 4070 | AMD R5 5600X | 2 x 8 GB DDR4 | PNY RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com buna da bakma şansın var mı?

Esasen kasayı da beğenmedim ama nedense seçenek az ama Asus TUF Gaming GT301 olsun isterdim çok hoş.

RX ile RTX arasındaki fiyat farkının sebebi ne?

Esasen kasayı da beğenmedim ama nedense seçenek az ama Asus TUF Gaming GT301 olsun isterdim çok hoş.

RX ile RTX arasındaki fiyat farkının sebebi ne?
Hocam NVİDİA teknoloji ve yazılım konusunda AMD'den daha önde olduğu için fiyatlar böyle AMD'nin kartlarında ki CUDA çekirdeği NVİDİA'nın kartlarına göre daha az oluyor. Render gibi işlerde NVİDİA AMD'den çok daha iyi performans sunuyor. AMD ise oyun alanında f/p kartlar sunuyor ama NVİDİA oyun alanında yine önde 4090'ın üstünde kart yok şuan.

Anakart giriş seviye kalmış onu değiştirebilirseniz iyi olur. B550F iyi olur.

Son düzenleme:
Hocam NVİDİA teknoloji ve yazılım konusunda AMD'den daha önde olduğu için fiyatlar böyle AMD'nin kartlarında ki CUDA çekirdeği NVİDİA'nın kartlarına göre daha az oluyor. Render gibi işlerde NVİDİA AMD'den çok daha iyi performans sunuyor. AMD ise oyun alanında f/p kartlar sunuyor ama NVİDİA oyun alanında yine önde 4090'ın üstünde kart yok şuan.
Oyun ağırlıklı olmak üzere AE gibi uygulamalarda kullanıyorum aynı zamanda GeForce Experience de çok kullanıyorum o yüzden ekran kartının NVIDIA olmasını istedim. Bir de kurulum yapıp gönderen bir site ile atarsanız iyi olur, kurulumu ben de yapabilirim ama kablolama yapamam ve işi bilenin yapması daha iyi. Bu dediklerimi de göz önüne alarak yâni:

12GB VRAM ekran kartı 3 fanlı olması daha iyi olur
İşlemci için 5600x iyi demiştiniz
SSD ve HDD şu an için almasam olur var zaten
Kasa olarakta Asus TUF Gaming GT301 olursa güzel olur.

Şuna bir bakın.

Bunu özelleştirip alın.

32GB yapıp SSD'yi Corsair 1TB yapın.

Tebilon'daki sistem alınabilir özelleştirirseniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı