MEB, Suriyeli gençler için bu ay 5 günlük Gençlik Festivali düzenleyecek

Ben 12 yıldır okuyorum ne otelde kaldım ne de öyle pahalı bir işe giriştim. Bize yapsalar şaşıracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@ÖzkanK kendi ülkemizde mülteci konumuna düştük zaten. Hadi bunu geç, bunun parası o fondan karşılanmış diyelim ancak bunlara harcanan paranın haddi hesabı zaten yok. Milleti sakinleştirmek için o fondan karşılandığı söylendi muhtemelen ama halk artık gözünü açtı. Neyin doğru ya da yanlış olduğunu biliyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Suriyeli çocukların Türk Eğitim sistemine Entegrasyon Desteklenmesi Projesi kapsamında yabancı uyruklu öğrencilere hediye alacak. Bu hediyede de hediye edilmek üzere 1.4 milyon TL gibi bir paraya 4 bin tane cüzdan, havlu, şemsiye, kolonya ve saat gibi hediyeler aldı. Aynı ihale iki kez görüldü, arada iki ay gibi bir sürede ihale tekrarlandı. Bunun sonucunda da mâliyeti 3 milyon lirayı buldu.
Bunun parası da o fondan karşılanmıştır zaten.
 
İktidara karşı büyük bir nefret duyuyorum ne kadar pkklı tarikatçı geri kafalı yobaz insan varsa yönetim de söz sahibi teröristlerin bu kadar güçlenmesine yardım ettiler yetmedi ekonomiyi batırdılar o da yetmedi insanları kandırıp bir sürü büyük olayı unutturdular yakında da ülkeyi koskoca bir a*ap çöplüğüne çevirecekler aptal halk ise hala akpkk yı desteklemeye devam ediyor.
 
İşin kötüsü doğru ayakkabısını bağlayana kadar bizim ülkede yalan dünyayı dolaşıyor...

Her olayı sorgulamadan inanan bir kitle var. Sorsan hepsi çok biliyordur.
 

Geri
Yukarı