Elbette atmosferik yuksek motorun 15 dk gittigi hizda 1.0 turbo gidemez buyuk ihtimalle ama genel olarak atiklik vs olarak turbolar cok daha iyi ama dediginiz gibi atmosferigin de tadi baska ve genelde daha uzun omurlu motorlar.Gene de bana sorarsanız 1.2 turbo mu 2.0 atmosferik mi diye, eşit şartlar olursa 2.0 atmosferik derim. Ya da daha güzeli 2.0 turbo
Turbo motor hacim olarak küçük olduğu için hiç kompresyon yapmıyor. Bol bol fren kullanmak gerekiyor. Bir de o güçleri verebilse de bunu günlük kullanımda verebiliyor. Ben 2.0 atmosferik ile bir saat aralıksız 200 gittiğimi bilirim, bana mısın dememişti. Küçük hacim turbonun bu kadar dirayetli olacağını sanmıyorum.
Ha günlük kullanım için yeterli ama. İdeal yakıt, düşük vergi, yeterli performans bu motorları cazip yapıyor.
Hocam Polo'dansa Fabia havada karada. Hem çok daha geniş, hem de motoru normal 110'luk, Polo'lar 95 beygir 175nm halini kullanıyor, onu da kullandım ben, güzel ama çok atak değil.Taigo, Scala, Kamiq gibi modellere ben pek ısınamıyorum. Bana çok melez geliyorlar. Scala belki tercih edilebilir ama C segment parasına B segment platformu üzerine kurulmuş bir arabaya vermek mantıklı gelmiyor. Zira Golf gibi bir seçenek var.
Benim için filtreleme geniş değil. Hatchback için Golf ve Polo (Insignia'dan Poloya...) var. Sedan tarafında Octavia var. Aslında Peugeot 2008 vs. de bakabilirim ama teknolojik aletler de farklı marka/kültürleri denemeyi seviyorum. O yüzden VAG alacağım bu sefer.
Fabialarin tek eksisi piyasasi, yoksa gayet performansli ve ic genisligi vs guzel araba, seri gidiyor, bence degeri bilinmeyen arabalardan biri.Hocam Polo'dansa Fabia havada karada. Hem çok daha geniş, hem de motoru normal 110'luk, Polo'lar 95 beygir 175nm halini kullanıyor, onu da kullandım ben, güzel ama çok atak değil.
Herkes farklı bisey soyluyo 7 ise sıkıntı değil 10 ise sıkıntı yani şehir içi zten gaza basamiyorum ki bi yazlıga giderken basarım onda da yaksın sehir içi bozar1.5 dizel alip keyfine bak. 1.3 TCE az yaksin diye gaza korkarak basacaksin belli ki, keyif alamazsin arabadan.
Arkadaşın dediği gibi onun da piyasası hızlı değil. Onu alacaksan en azından 4-5 sene binmek için alacaksın bence. Polo'yu 1-2 sene kullanıp geçiş aracı olarak daha iyi kullanabilirsin.Hocam Polo'dansa Fabia havada karada. Hem çok daha geniş, hem de motoru normal 110'luk, Polo'lar 95 beygir 175nm halini kullanıyor, onu da kullandım ben, güzel ama çok atak değil.
Valla dostum olay sana kalmış, yaptığın kilometre çok fazla değil. Yılda 10-15 bin km yapıyorsan benzinli motor alınabilir. İşe gidip gelirken sakin kullanırsın, çalışma saatlerin trafiğe denk gelmiyorsa çok seni bozmaz zaten. Uzun yolda 2 bin devir vs. sabitlersin aracı minimum yaktırırsın. 1.3 TCE al geç o halde.Herkes farklı soyluyo 7 ise sıkıntı değil 10 ise sıkıntı yani şehir içi zaten gaza basamiyorum ki bi yazlıga giderken basarım onda da yaksın sehir içi bozar.
Arabaya inersem yol bilgisayarının fotoğrafını atarım.Herkes farklı bisey soyluyo 7 ise sıkıntı değil 10 ise sıkıntı yani şehir içi zten gaza basamiyorum ki bi yazlıga giderken basarım onda da yaksın sehir içi bozar
1.3 TCe almayı düşünüyorum ve onceki arabam 1.6 dizel partnerdi 2012 model eski kasa. Ancak 1.3 benzinli İstanbul'da şehir içi kaç lt yakar şehir içi sadece ev iş?
Yol 25km gidiş geliş Total sabah gidiyorum. Yol çok dolu olmuyor sadece ışıklarda duruyorum yakıt çok fark eder miyim benzin daha çok yaktığı için veya ne kadar fark eder? Çok basmam arabaya sıkıştırmam yani.
Manuel de mi daha çok yakıtı korurum düşürürüm
Otomatikte mi daha tasarruflu olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.