S SQ Kai Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 44 9 Ekim 2020 #1 İyi günler arkadaşlar, ara ara mavi ekran alıyordum ve Memtest86'yı kullanmaya karar verdim merak edip ve böyle bir sonuç aldım. Ne anlatıyor ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_1958.jpg 102 KB · Görüntüleme: 90 IMG_1956.jpg 244 KB · Görüntüleme: 96 IMG_1957.jpg 151,9 KB · Görüntüleme: 90
İyi günler arkadaşlar, ara ara mavi ekran alıyordum ve Memtest86'yı kullanmaya karar verdim merak edip ve böyle bir sonuç aldım. Ne anlatıyor ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 9 Ekim 2020 #2 RAM'ler sorunlu, kullanılmaz. Garantüye göndermeniz lazım. Artı 0 Eksi
KS KS S SQ Kai Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 44 9 Ekim 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: RAM'ler sorunlu, kullanılmaz. Garantüye göndermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... 7 Aydır kullanıyorum oyunlarda falan hiç sıkıntı çıkmamıştı ve hala oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum anlam veremedim gerçekten. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: RAM'ler sorunlu, kullanılmaz. Garantüye göndermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... 7 Aydır kullanıyorum oyunlarda falan hiç sıkıntı çıkmamıştı ve hala oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum anlam veremedim gerçekten.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #4 SQ Kai dedi: 7 Aydır kullanıyorum oyunlarda falan hiç sıkıntı çıkmamıştı ve hala oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum anlam veremedim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Birde X.M.P kapalı olarak sistemi kullanın. X.M.P kapalı olarak 3000 MHZ ya da 3200 MHZ'e çekmeye çalışın. Artı 0 Eksi
SQ Kai dedi: 7 Aydır kullanıyorum oyunlarda falan hiç sıkıntı çıkmamıştı ve hala oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum anlam veremedim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Birde X.M.P kapalı olarak sistemi kullanın. X.M.P kapalı olarak 3000 MHZ ya da 3200 MHZ'e çekmeye çalışın.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #5 SQ Kai dedi: 7 Aydır kullanıyorum oyunlarda falan hiç sıkıntı çıkmamıştı ve hala oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum anlam veremedim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda sıkıntı yaşamamanızla pek bir alakası yok. MemTest86 sonucu eğer bir sorun bile çıkıyorsa RAM'lerde sıkıntı vardır. Garantiye gönderin. Artı -1 Eksi
SQ Kai dedi: 7 Aydır kullanıyorum oyunlarda falan hiç sıkıntı çıkmamıştı ve hala oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum anlam veremedim gerçekten. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda sıkıntı yaşamamanızla pek bir alakası yok. MemTest86 sonucu eğer bir sorun bile çıkıyorsa RAM'lerde sıkıntı vardır. Garantiye gönderin.
KS KS S SQ Kai Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 44 9 Ekim 2020 #6 f3turan dedi: Oyunlarda sıkıntı yaşamamanızla pek bir alakası yok. Memtest86 sonucu eğer bir sorun bile çıkıyorsa RAM'lerde sıkıntı vardır. Garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
f3turan dedi: Oyunlarda sıkıntı yaşamamanızla pek bir alakası yok. Memtest86 sonucu eğer bir sorun bile çıkıyorsa RAM'lerde sıkıntı vardır. Garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 9 Ekim 2020 #7 RAM'ler sorunlu gibi gözüküyor. Garantiye gönderin ya da yeni RAM alınız. Artı 0 Eksi