Meslek lisesi nasıl bir yer?

1 tane öğrenci serseriyse 2'si de 3üde neden öyle olsun 1'i hayattan kopmuşsa hepsinin mi hayatı kopmuş.

Ortaokulum öyleydi, disiplinli bir idare vardı ama uyan yoktu. İdare zorla uydurmaya çalıştımı hep ters tepti burada tecrübelerimi anlatıyorum ben. Tabii lise de işler daha iyi ama disiplinin iyisi de var kötüsü de var hocam. Ortaokulda idare disiplinliydi ama disipline uyana bile ters tepen bir sistem vardı sen düşün. Disiplini adam gibi yapan idarelere sözüm yokta disiplin yapacağım derken şiddet ve korku üzerine yönelen idareler komple atılmalı kadrodan.

Hocam aslında meslek liseleri hep hor görülüyor kötü yer gibi gösteriyorlar ve öyel olmaya başlıyor disiplin gelirse çok iyi olur.

Gelen yerler var zaten hocam. Mesela sizinki öyle gibi gözüküyor. Çünkü öyle tipler genelde o tarz liselerde okur.

Güldürme beni meslek lisesindekiler cezadan disiplinden korkup sigara mı içmeyecekler. Bizim okul müdürü çok serttir her türlü cezayı verir buna 1 2 tokatta dahil içen yine içiyor. Fen liseleri bildğiniz gibi inek öğrenci kaynamıyor en azından bizim okul öyle değil iyikide öyle değil ineklerin içinde olmnak istemezdim ne konuşmayı bilirler ne teneffüste dışarı çıkıp hava almayı bilirler...vs

Hocam zaten o kişiyi disiplinden korkmuyorsa okuldan atılmaktan da korkmuyordur okuldan atacaksın senin okulun cezaevi mi amatem mi niye senin okulunda toplansın öyle tipler.

Güldürme beni meslek lisesindekiler cezadan disiplinden korkup sigara mı içmeyecekler. Bizim okul müdürü çok serttir her türlü cezayı verir buna 1 2 tokatta dahil içen yine içiyor. Fen liseleri bildğiniz gibi inek öğrenci kaynamıyor en azından bizim okul öyle değil iyikide öyle değil ineklerin içinde olmnak istemezdim ne konuşmayı bilirler ne teneffüste dışarı çıkıp hava almayı bilirler...vs

Bu yanıtınızdanda fen liselerinde okuyanların hepsine eşek muamelesi yaptığınızı anliyorum bu kadar ayrımcı olmayın ve genelleme yapmayın herkes neden aynı olsun :D

Öncelikle merhaba. Ben 9'a geçtim fakat meslek Lisesi'nin nasıl bir yer olduğunu tam olarak bilmiyorum gideceğim meslek lisesi evimize çok yakın eskiden kötü imiş fakat şu an düzelmiş fazla keko tipi yok diyorlar.

Çok bir şey beklemeyin derim. İmam Hatiplerden daha iyi olduğu kesin ama.

Of testosteron, kız açlığı sen bittin kanka. Derslerde dingonun ahırı gibi olur o sınıf var ya.
Kokusu buraya kadar geldi:)

Beni de atma aşamasına geldiler ben sonradan kendimi düzelttim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı