Meslek Seçimi

Florence

Centipat
Genel olarak çoğu şeye yeteneğim var, daha önceden kendi yazıp belli bir yere kadar ilerlettiğim UE4 ile yaptığım oyun, arkadaşımın çizimlerini benim hikayesini üstlendiğim mangamız, insanlarla konuşma yeteneğim ve fazlasıyla özgüvenim var. Sohbetini sevdiğim insanları bir araya toplayıp belirli ortamlar oluşturabiliyorum. Yeni tanıştığım birisi veya bir grup ile bir anda sohbete girip kendimi gösterebiliyorum. Tarihe ilgim var erken ve geç orta çağ konusundaki çoğu efsaneyi kültürü dinlerin gidişatını Batı Roma, Bizans, Anglo Saxonlar, Vikingler, Türkler, Moğollar'ı araştırmayı ve incelemeyi seviyorum. Her dile ilgim var, eğitimini almadan birçok dili anlayabilecek seviyedeyim ama konuşamam. İngilizcede kendimi geliştirip önümüzdeki yıl içerisinde TOEFL ya da IELTS'e girmeyi düşünüyorum, resime ilgim var ve belli bir seviyede genel olarak anime tarzı da olsa çizim yapabiliyorum. Yurtdışında özellikle bir ülke belirtmem gerekirse son haberlerden gördüğüm kadarıyla 2021 - 2023 yılı arasında çok fazla göçmen kabul edeceklerini söyledikleri ve yaşam şekillerini az çok araştırıp en çok ilgimi çeken ülke olduğu için Kanada'da okumak istiyorum. SAT'ye hazırlanıyorum ve hayatımı düzgün şekilde ilerletmek istiyorum şimdi her şeyin ötesindeki sorunuma geleyim: Ben sabah belli bir saatte kalkıp bir yere çalışmaya gitmek istemiyorum, işimin ne olacağı çok önemli değil çok fazla şeye ilgim ve yeteneğim var ama meslek seçiminde sürekli kafam karışıyor. Son birkaç gündür bu konuda kafa yoruyorum ama aklıma bir şey gelmiyor mimarlık düşünüyorum fakat emin değilim lüks istemiyorum rahat bir yaşam istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jack of All Trades.
TR milletini sen mi sömürdün ulen!
Rahat bir yaşam istiyorsan o dirsek çürüyecek. En kolay para kazanma yolu kendini pazarlamaktır. Dirsek çürütmek garanti. Kendini pazarlamak... Youtube Twitch falan derken riskli bir yol.
Resmine güveniyorsan Patreon açıp satabilirsin. Özellikle +18 çizimler.. hat safhada. SFW resim yapıp paylaşırsın, NSFW için Patreon linkini koyarsın. Müzik hakkında bilgim yok. Siyasete girilmez. TOEFL falan bilezik. Öyle işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profilindeki yaş doğru mu? Yurt dışında okumak derken yüksek lisansı mı kast ediyorsun? Sat normal üniversite'ye giriş için de ondan tam anlayamadım.

Genel olarak çoğu şeye yeteneğim var, daha önceden kendi yazıp belli bir yere kadar ilerlettiğim UE4 ile yaptığım oyun, arkadaşımın çizimlerini benim hikayesini üstlendiğim mangamız, insanlarla konuşma yeteneğim ve fazlasıyla özgüvenim var. Sohbetini sevdiğim insanları bir araya toplayıp belirli ortamlar oluşturabiliyorum. Yeni tanıştığım birisi veya bir grup ile bir anda sohbete girip kendimi gösterebiliyorum. Tarihe ilgim var erken ve geç orta çağ konusundaki çoğu efsaneyi kültürü dinlerin gidişatını batı ROM'a, Bizans, anglo saxonlar, vikingler, türkler, Moğol'lar'ı araştırmayı ve incelemeyi seviyorum. Her dile ilgim var, eğitimini almadan birçok dili anlayabilecek seviyedeyim ama konuşamam. İngilizcede kendimi geliştirip önümüzdeki yıl içerisinde toefl ya da ıelts'e girmeyi düşünüyorum, resime ilgim var ve belli bir seviyede genel olarak anime tarzı da olsa çizim yapabiliyorum. Yurtdışında özellikle bir ülke belirtmem gerekirse son haberlerden gördüğüm kadarıyla 2021 - 2023 yılı arasında çok fazla göçmen kabul edeceklerini söyledikleri ve yaşam şekillerini az çok araştırıp en çok ilgimi çeken ülke olduğu için Kanada'da okumak istiyorum. Sat'ye hazırlanıyorum ve hayatımı düzgün şekilde ilerletmek istiyorum şimdi her şeyin ötesindeki sorunuma geleyim: Ben sabah belli bir saatte kalkıp bir yere çalışmaya gitmek istemiyorum, işimin ne olacağı çok önemli değil çok fazla şeye ilgim ve yeteneğim var ama meslek seçiminde sürekli kafam karışıyor. Son birkaç gündür bu konuda kafa yoruyorum ama aklıma bir şey gelmiyor mimarlık düşünüyorum fakat emin değilim lüks istemiyorum rahat bir yaşam istiyorum.

Pilotluk iyidir derslerin nasıl? Ünv. Okudun mu şu anlık bilgisayar müh. Yazılım müh. Gibi şeyler gelişim aşamasında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı