Merhaba abilerim, benim sayısalım ve İngilizce dersim çok kötüdür. Ben 4 gün içinde lise tercihi yapacağım fakat hangi bölüme gideceğime karar vermiş değilim. Bilişim mühendisliğine gitmeyi düşünüyordum fakat üniversitede vs. bilgisayarın her şeyinde İngilizce şartmış. Muhasebe ve finans bölümü dedim matematik lazımmış. Ondan sonra diğer mühendislik dallarına baktım elektrik-elektronik sonra makine mühendisliği onların sanırım matematikle fazla işi yok daha çok fizikle işi varmış. Şimdi öncelikle benim verdiğim, öğrendiğim bilgiler doğru mudur abilerim. Doğru diyelim ben hangi mesleği seçmeliyim. Sağlık bölümü zaten bana göre değil. Bir de elektrik-elektronik ve makine mühendisliği çizim gerektiriyormuş acaba çok mu gerektiriyor yani benim çizimim kötüdür ve böyle ince işlerden anlamam ( ince iş derken yani nasıl diyeyim böyle bir şeye iyice yaklaşıp ince ince yavaş yavaş yapmak ) sizce verdiğim bilgilere göre benim hangi mesleğe yönelmem lazım bir de verdiğim bilgilerin doğruluğu hakkında çok bilgim yok son 4 günüm kaldı. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: