- Makaleler
- 1
Kafam sayısala yatkın değil diye bir şey yok yıllarca insanlara dayatılan sözel sayısal diye saçmalığı aklından ilk önce çıkar matematik ile uğraşmadığın için onun zevkini bilmiyorsun o yüzden sevmiyorsun.Sayısala kafam pek yatkın değildir fende eh denecek kadar iyiyim. Ama İngilizce'yi saymazsak sözelim süperdir:
Bence kendini yanlış değerlendiriyorsun. Sözel derslerde süpersin çünkü anlayabiliyorsun çünkü Türkçe, anlaşılamayacak bir yanı yok. Matematik ve İngilizce emin ol düşündüğün kadar zor değil. İhtiyacın olan tek şey ne okuyacak olursan oku emin ol çalışmak. Matematik için Antrenmanlarla Matematik 1 kitabını almanı öneririm ben matematiği bu kitap sayesinde anlamaya başladım. Daha sonra 2. kitaba geçebilirsin. İngilizce için bol bol kelime ezberi yapmanı ve çeviriyi bol bol cümle çevirisi yapmanı öneririm.Sayısala kafam pek yatkın değildir fende eh denecek kadar iyiyim. Ama İngilizce'yi saymazsak sözelim süperdir:
Bence kendini yanlış değerlendiriyorsun. Sözel derslerde süpersin çünkü anlayabiliyorsun çünkü Türkçe, anlaşılamayacak bir yanı yok. Matematik ve İngilizce emin ol düşündüğün kadar zor değil. İhtiyacın olan tek şey ne okuyacak olursan oku emin ol çalışmak. Matematik için Antrenmanlarla Matematik 1 kitabını almanı öneririm ben matematiği bu kitap sayesinde anlamaya başladım. Daha sonra 2. kitaba geçebilirsin. İngilizce için bol bol kelime ezberi yapmanı ve çeviriyi bol bol cümle çevirisi yapmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.