- Makaleler
- 1
@300974
Umarım her gün video izleyip ya da oyun oynayıp ben bilgisayarla çok haşır neşirim demiyorsunuzdur.
Yok onları da yapıyorum karşın Office programlarını vs. rahat kullanabiliyorum.
Niye öyle diyorsunuz Work and travel yaparak İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca mühendislik kolay yolu olan bir şey değil kolay yol boşuna aramayın ya kendinizi geliştirirsiniz yada en fazla teknisyen olursunuz yada en iyi ihtimal dandirik bir üniversitede okuyup işsizler grubuna girersiniz.Peki şöyle sorayım bilgisayar mühendisliğinin bir sürü dalı var her dalı İngilizce az da olsa gerektiriyor mu?
Bilgiisayarla fazla haşır neşirim hevesliydim ama İngilizce'yi duyduktan sonra hevesim param parça oldu.
@300974
Bu gün birçok kişi zaten Office programlarını kullanabiliyor daha özel şeyler mesela çok iyi kod yazmak veya veritabanı sistemi kurmayı bilmek bunlara daha çok ihtiyacınız var.
Niye öyle diyorsunuz work and travel yaparak ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca mühendislik kolay yolu olan bir şey değil kolay yol boşuna aramayın ya kendinizi geliştirirsiniz ya da en fazla teknisyen olursunuz ya da en iyi ihtimal dandirik bir üniversitede okuyup işsizler grubuna girersiniz.
Mühendislikler için kesinlikle İngilizce şart.Bilgisayar mühendisliğinin bir sürü dalı var her dalı İngilizce az da olsa gerektiriyor mu?
@300974 tabii ki zamanla geliştirebilirsin ama ondan önce İngilizce ve matematiği kesin olarak halletmen gerek.
Bu boş zamanlarında oyun oynamak ya da video izlemek yerine duolingo gibi ücretsiz kurs veren uygulamaları kullanabilirsin. İlla da oyun oynayacağım video izleyeceğim diyorsan yabancıların videolarını izle daha yabancı dil ağırlıklı oyunları oyna.
Son yolu çok da tavsiye etmiyorum ama altyazılı yabancı film/dizi izlemenin İngilizce'ye katkısı yoktur dersem yalan olur.
Matematik neden çünkü analitik zekanı geliştir bir sorun karşısında nasıl düşüneceğini öğrenirsin olaylara daha geniş açıdan bakabilirsin bunlara çok ihtiyacın olacak eğer mühendislik istiyorsan.
@300974 aslında hayır fakat mühendis olup iyi bir yerlere gelmek istiyorsan matematik şart.
Anlamadığım şey şu neden matematikten kaçıyorsunuz? İyi bir hayat ve gelecek istiyorsanız matematik şart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.