Messi bitti mi?

Yıllardır takip ediyorum hayatımda gördüğüm en isteksiz messi. Lig 1 de 7 asist 2 gol şampiyonlar ligi'nde ise sadece 5 gol. Lig 1 daha kolay olmasına rağmen bu istatistik tuhaf. Her sene 30-50-60 gol 20 asist (ortalama) atan messi bu sene belki 15 gol bile atamayacak. Psg takımının ego takımı olduğunu düşünüyorum. Messi psg gol attıktan sonra bile takımla sevinmediğini gördüm. Pochettino gibi poşet bir teknik adam varken işi de zor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 1328767

Adam kaç sene Barcelona'yı taşıdı artık emeklilik vakti geldi gibi.
 
Konuda Ronaldo'ya karşı kimse bir şey demedi zaten özet ne alaka şimdi anlamadım. Sizin demek istediğiniz herhalde maç sonrasını beklemişsiniz belli Ronaldo daha iyi. Olabilir bence Messi daha iyi.
Konundaki mesajları okusaydın keşke. Messi de Ronaldo da bitti diyenler var. Siz çıkmış "Ronaldo'ya kimse bir şey demedi" diyorsunuz, mesajlar orada duruyor. Boş yere alınganlık yaptığınızı kabul etmek yerine konuda duran mesajları inkar etmeniz trajikomik.

Ayrıca Messi hakkında da tek kelime yorum yapmadım. Benimle niye Messi tartışmasına girdiniz. Ben sadece Ronaldo'ya bitti diyenlere hitaben yazmıştım. Sakin olun ve derin bir nefes alın.
 
Öldü demişsin bir bakmışsın cenazeni kaldırıyor.

486692.jpg
 

Geri
Yukarı