Messi mi daha iyi Ronaldo mu?

Bana göre Messi, çünkü adam kupada geçmiş, bireysel ödülde geçmiş, milli takımda geçmiş, asistte de geçmiş Gold'e ise sadece 26 gol eksiği var o da kapanır diye düşünüyorum. Geri kaldığı tek konu 1 şampiyonlar ligi eksik ama onu da barça da oynadığından öyle düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Ben Messi'yi daha iyi buluyorum. Adam bambaşka bir futbolcu ama Ronaldoyu izlemek daha zevkli. Zor bir soru ama gerçek G. O. A. T Kenan Karaman.

Bana göre Messi, çünkü adam kupada geçmiş, bireysel ödülde geçmiş, milli takımda geçmiş, asistte de geçmiş Gold'e ise sadece 26 gol eksiği var o da kapanır diye düşünüyorum. Geri kaldığı tek konu 1 şampiyonlar ligi eksik ama onu da barça da oynadığından öyle düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Eskiden Ronaldo derdim, artık Messi.

Her şey fiziğe bağlı değil zaten. Ronaldo'nun da birçok kupası, ödülü var. Adam futbol camiasında uzun süre çok konuşuldu. Frikikleri, çalımları çok güzel. Adamda hem fizik var hem yetenek var. Ayrıca Messi'nin kişiliğini pek sevmiyorum Ronaldo bence daha sempatik biri.

Messi en çok kupaya sahip oyuncu. Çalım konusunda zaten herkes Messi'nin en iyisi olduğunu biliyor. Ayrıca Messi frikik golü bakımından Ronaldo'dan öndedir.

Leo'nun daha iyi bir futbolcu olduğu istatistiklerden anlaşılabiliyor fakat ben Ronaldo'yu kesinlikle çok daha severim. Messi'ye hiçbir zaman sempati duyamadım şu son dünya kupası haricinde. Ronaldo'nun karakteri ve kişiliğini örnek aldığımdan da olabilir bu.
Medya nelere kadirsin. Biraz araştırsan kişiliğini örnek aldığın adamın ne kadar kötü biri olduğunu görürsün dostum 😀.

En çok kupaya sahip olduğunda haklısın, fakat frikik ve çalım konusunda katılmıyorum.
Çalım konusunda ronaldo daha mı iyi 💀 Ronaldo'nun frikikleri bir ara meem konusu olmuştu 2 yılda 150+ frikik kullanmasına rağmen 0 frikik golü vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı