insann
Hectopat
Hocam mesajı o kişi yazmamış. Yanlış alıntılamışsınız.Ya kardeşim bu nasıl bir düşünce tamam ergensin doğru konuşamıyorsun ama bu kadar da olmaz yani. Umarım o paraya muhtaç olursun.
Hocam mesajı o kişi yazmamış. Yanlış alıntılamışsınız.Ya kardeşim bu nasıl bir düşünce tamam ergensin doğru konuşamıyorsun ama bu kadar da olmaz yani. Umarım o paraya muhtaç olursun.
Onlara daha varHağlancılar çıkmadı mı?
Benim üstüme kalcak birde ordan linç yicem şimdiHocam mesajı o kişi yazmamış. Yanlış alıntılamışsınız.
Hocam mesajı o kişi yazmamış. Yanlış alıntılamışsınız.
Dediğin hatta dediğin de değil yaptığın tek şey Messi’nin hakkıyla aldığı ödülleri hem bireysel ödülde hem de toplam kupada önde olmasından dolayı Fifa diyerek kötülemeye çalışmak. Eğer Ronaldo daha iyi olsaydı sabahtan beri burada Messicilerin yaptığı gibi kendi adamının istatistiğini savunurdun, karşıdaki adama çamur atmazdın. Seninle sabaha kadar tartışalım ne beni yenebilirsin ne de Fifa Fifa demekten öteye geçebilirsin. Bu yüzden sizle uğraşmadan “Ronaldocu işte ne beklersin” diyip geçiyoruz.Dostum konuyu geçiştirme ne alaka diyorumki Puskası FIFA vermediğinden dolayu Messi Puskas kazanamamştır Messiyi FIFA açık ara kollamaktadır şuan Ronaldo ile karşlaştırabilibinmesinin tek sebebi FIFA dır aksi takdirde Ronaldo çok daha üstün oyuncudur.
@Aras the Great Hocam yazmış gibi alıntılamışsınız da ondan dedimBen zaten o kişiye dedim su vermem falan diyene.
Gel lütfen tartışalım.Dediğin hatta dediğin de değil yaptığın tek şey Messi’nin hakkıyla aldığı ödülleri hem bireysel ödülde hem de toplam kupada önde olmasından dolayı Fifa diyerek kötülemeye çalışmak. Eğer Ronaldo daha iyi olsaydı sabahtan beri burada Messicilerin yaptığı gibi kendi adamının istatistiğini savunurdun, karşıdaki adama çamur atmazdın. Seninle sabaha kadar tartışalım ne beni yenebilirsin ne de Fifa Fifa demekten öteye geçebilirsin. Bu yüzden sizle uğraşmadan “Ronaldocu işte ne beklersin” diyip geçiyoruz.
Tartışalım,Gel lütfen tartışalım.
Gerçekten messicilere soruyorum son iki ballon D'or'u hakettiğini düşünüyor musunuz? Bakın yine de Messi daha iyi diyebilirsiniz bu adamlar zaten gelmiş geçmiş en iyi iki futbolcudan biri o yüzden saygı duyarım. Ama ben son iki ballon D'or'u da hakettiğini düşünmüyorum Messi'nin aynı zamanda modriç'in aldığı sezonda da ronado hak ediyordu bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.