Metal Gear Solid 4 PC'de oynanır mı?

Specialagent58

Hectopat
Arkadaşlar MGS V Phantom Pain ile yeni tanıştım oynamaya başladım ve böyle metal Gear Solid oyunu mu olur deyip an itibarıyla zevkle oynamayı bırakmış durumdayım belki tamamen de bırakabilirim :D Hiç oynamadığım serinin 4. oyunu bilgisayarda nasıl oynayabilirim illa PS3 emulatorle mi? Veyahut PS3 emulator bu oyunu sistemimde kasmadan çalıştırır mı? Daha önce hiç kullanmadım sorunlu bir emulator diye biliyorum.

• GTX 1050 Ti 2 GB.
  • Intel Core i5 3470 3.20 GHz 4 cpus.
  • 8 GB RAM DDR3.
  • 450 GB alanlı HDD disk.

GTA V bir bilgisayar oyunu. MGS'nin bahsettigimiz oyunlari bilgisayar oyunu degil.

Kasacagini dusunmuyorum cumlesini MGS icin mi dediniz?

Her neyse, oyunu oynamak icin yapacagin adimlari biliyor musun?
Aynı zamanda gelişme gösterdiğini söylediniz hali hazırdaki Rpcs 3 emulator için dediğinizi düşünerek çok fazla kasmadan emulatorde oynarım belki demek istedim. PS3 için Emulatoru kastediyorsanız hiç kullanmadım daha önce, şu anlık bilmiyorum desem yalan olmaz. Yardım etmeyi isterseniz mutlu olurum tabii ki, bir tekniği taktiği varsa bu işin.
Oynanabiliyor ama sorunlu.
Bu linkten de göreceğiniz üzere. Çökme yaşamanız gayet normal olacaktır. Onunla ilgili bir rehber yapmayı planlıyorum. 3. oyun için bir rehberim mevcut.
İlk 3 oyun için dediğiniz rehberlere bakabilir miyim? Hangi ayarlarla daha rahat oynanır emulatorde vs. gibi bilgiler mi veriyorsunuz?

Tabii ki yardim edecegiz, bunun icin burdayiz.

Gelisme gosterdi tabii ki ama bu eski nesil bir i5'de iyi performans verecegi anlamina gelmiyor.

Oncelikle YT'den cok iyi islemcilerin testine bak. O performanslar bile seni tatmin etmeyebilir. Her seye ragmen oynamak istiyorsan, yardim ederiz.

Kullanmaman sorun degil.

İlk 3 oyun için dediğiniz rehberlere bakabilir miyim? Hangi ayarlarla daha rahat oynanır emulatorde vs. gibi bilgiler mi veriyorsunuz?

Wiki ile cakisan birkac sey var. O sorunlari yasarsan yardim ederiz. "Bu FPS ne?" gibi bir sorun yasarsan, ona kimse bir sey yapamayacak.

Böyle MGS mi olur derken hikaye açığını kastettiğinizi varsayıyorum. Kasetlerde anlatılıyor tüm hikaye ve öyle kısa da değil, 10DK'yı geçen kasetler oluyor. Zaten Venom Snake'in hikayesi ya Kojima'nın dizayn seçimi bu yönde olmuş. Ve o sistemle 30FPS bile alamazsınız maalesef. RPCS3 işlemciye bakıyor. Persona 5'i 60FPS oynarsınız ama MGS 4 tam optimize olamadı o açıdan.

Aynı zamanda gelişme gösterdiğini söylediniz hali hazırdaki Rpcs 3 emulator için dediğinizi düşünerek çok fazla kasmadan emulatorde oynarım belki demek istedim. PS3 için Emulatoru kastediyorsanız hiç kullanmadım daha önce, şu anlık bilmiyorum desem yalan olmaz. Yardım etmeyi isterseniz mutlu olurum tabii ki, bir tekniği taktiği varsa bu işin.

Rehber bu. Ufak tefek ayarlar ve MGS3'te oluşabilecek olası problemler için şuna bakın:

Tabii ki yardim edecegiz, bunun icin burdayiz.

Gelisme gosterdi tabii ki ama bu eski nesil bir i5'de iyi performans verecegi anlamina gelmiyor.

Oncelikle YT'den cok iyi islemcilerin testine bak. O performanslar bile seni tatmin etmeyebilir. Her seye ragmen oynamak istiyorsan, yardim ederiz.

Kullanmaman sorun degil.
Aynen anlayabiliyorum ben de ilk baştaki yanıtımda emulator oyunu diye hayır kasar dediğinizi anladım. İyi sistemlerde bile kasıyor gerçekten. Ben işlemlere başlayınca haber veririm burdan bir ara.

Böyle MGS mi olur derken hikaye açığını kastettiğinizi varsayıyorum. Kasetlerde anlatılıyor tüm hikaye ve öyle kısa da değil, 10DK'yı geçen kasetler oluyor. Zaten Venom Snake'in hikayesi ya Kojima'nın dizayn seçimi bu yönde olmuş. Ve o sistemle 30FPS bile alamazsınız maalesef. RPCS3 işlemciye bakıyor. Persona 5'i 60FPS oynarsınız ama MGS 4 tam optimize olamadı o açıdan.
Hikaye ve haritadan bahsettim. Daha az bir süre oynadım ama niçin açık dünya oluyor ki bence onun için hikayenin yanında bu kısmıyla da bu seriyi sevenlere aykırı bu oyunun olayı sadece benim fikrimde olabilir ama.. :) İlerleme hissiyatı vermiyor oyun. Nerede o MGS 3 deki ıssız ağaçlıklı ormanlar, yamaçlar, hikaye. Oyunu yarım bırakmalarının da etkisi var tabii ki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı