Metin2 anılarımız

Çok iyi hatırlıyorum.
Kuzenim beni başlatmıştı. Beni hiç sarmamıştı ama. Bir gün hesap giriş yerinde bir şeyler salladım tam hatırlamıyorum. Sizi nasıl inandırsam bilemiyorum hesap tuttu. Aha dedim yok artık :D. Adamın Kullanıcı Adı ve Şifresi aynıydı :D. Bilin bakalım çardan ne çıktı :D.

Çok iyi hatırlıyorum.
Kuzenim beni başlatmıştı. Beni hiç sarmamıştı ama. Bir gün hesap giriş yerinde bir şeyler salladım tam hatırlamıyorum. Sizi nasıl inandırsam bilemiyorum hesap tuttu. Aha dedim yok artık :D. Adamın Kullanıcı Adı ve Şifresi aynıydı :D. Bilin bakalım çardan ne çıktı :D.

Tabiki fake kızların hayali; +9 dolunay çıkmıştır

Kız şaman açmıştım savaşcı birine kendimi kız olarak tanıttım 30 tan 40 LW e kadar kasmıştı, uzun sohbetler sonrası dolunay +9 ve bir kaç iç item daha vermişti ve 2012 yılları 5M de para verip pot al üzeri senin olsun demişti. Sonra hemen ortadan kayboldum :D 50 LW savaşcı vardı onuda potla doldurdum iyi itemler düzmüştüm. Sonra arkadaşın bakma amaçlı hesap ID ve şifre vermem sonucu çar da hiç item kalmamıştı.
Birde hatırlıyorum biri güvenimi test etmişti +9 triton full efsun +4 taşlı bana verdi çok hayran kalmıştım ama geri verdim :(

Son düzenleme:
2009 da TR’ye başlamıştım 40lvl kasmıştım gecemi gündüzüme katıp tabi itemler berbat ticaretten hiç anlamadım, çözümü balık botta buldum ve günlerce sabahlara kadar botu çalıştırdım ve ozamanlar 150m para kastım bu para adamı baştan çıkarırdı ozamanlar,+9 dolunayımı falan aldım bir sabahda ne göreyim bann, bunu görünce tekrar aynı emekleri verip yorulacağıma pvp serverle tanıştım ve m2-tr ye başladım 2013’e kadar oynadım çok arkadaşım oldu çok vakit geçirdik eğlendik ama lise’de çuvallamamın tek sebebidir. Sorarsanız pişmanmısın diye yine olsa yine oynarım oyun müziklerini duyunca içim parçalanıyor.😕😢

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı