Metin2 yeni başlayanlara tavsiyeler

443595

Hectopat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
4.516
Çözümler
29
Oyunu YouTube ve forum sitelerinde çok gördüm ama hiç oynamadım. Sırf heves almak için indiriyorum şu an. İlk oynayanlar ne yapmalı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu hiç oynamadıysan şu an başlayıp da oyunu iyice çözmen minimum bir ayını alır ve hiçbir zaman diğer insanlar kadar da (oyun hakkında) bilgili olamayacaksın. Oyundaki herkes minimum 7-8 yıldır oynuyor oyunu ve artık her şeyi biliyorlar. Sen başladığın gibi para yatırmaya mecbur olacaksın çünkü hiçbir şey bilmiyorsun ve oyun aşırı sıkıcı gelecek maalesef. Metin2'ye yılda 10 kişi falan başlıyordur herhalde sıfırdan. Devri geçti artık.
 
Ben bundan sonra bir kere daha girsem çok kötü hissederim arkadaşlarımın hiçbiri aktif değil kullanıcı sayısı az terk edilmişlik hissi uyandırıyor tüylerim ürperdi bile.
 
Arkadaşım oynuyor geçen yaz bende girmiştim biraz TR serverı oynanacak gibi değil, yeni serverlarda sürekli çöküyor vs sorun üstüne sorun. Oyunun kitlesi hep dinozor yeni oyuncular yok, yeni serverlarda bile grup olarak gelip lonca savaşı yapılıyor emek server yok. Çok zevk alınmaz bence.
 
Burada anlatılacak basitlikte bir oyun değil YT de öğretici videolara bakabilirsiniz daha yararlı olur ama tavsiyem hiç başlamayın binlerce saat oynadım şu lanet oyunu ve hiçbir şey kazanmadım.
 
Ben bundan sonra bir kere daha girsem çok kötü hissederim arkadaşlarımın hiçbiri aktif değil kullanıcı sayısı az terk edilmişlik hissi uyandırıyor tüylerim ürperdi bile.
Bu arada her server öyle değil. Özellikle "Marmara" serveri acayip şekilde kalabalık. İnsanlar artık oyunu ticarete döktü, gerçek para kazanma peşindeler maalesef bu da eski zevki kaçırdı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı