Kasa 300W değildir kasanın PSU'su 300W'dir.Arkadaşlar kasa 300W, PSU 500W. Sıkıntı olur mu?
Yok kasaların kendi watti oluyor ya 300wNasıl yani kasa 300W derken işlemci, ekran kartı vs toplam kullanım mı 300W?
Yok kasanin içindeki PSU 230 watt yeni ekran kartı aldım PSU değişeceğim kasa 300wKasa 300W değildir kasanın PSU'su 300W'dir.
Olacak ama kasa 300w yazıyor benim PSU 230 watt yani kasa 300 wattmi veriyor en fazlaO zaman kasada bulunan 300W güç kaynağını çıkarıp yeni alacağın 500W güç kaynağını takacaksın. Aldığın ekran kartı ne ne kadar güce ihtiyaç duyuyor 500W yeterli olacak mı?
Kasanın kendi gücü olmaz her kasada güç kaynağı olur senin kasada da bir adet güç kaynağı vardır oda 200 mü 300 mü anlamadım zaten.Olacak ama kasa 300w yazıyor benim PSU 230 watt yani kasa 300 wattmi veriyor en fazla
Hocam benim kasamın içindeki PSU 230 watt ama kasayı aldığım kağıtta 300watt siyah kasa yazıyor yani kasaların kendi desteklediği watt yokmu ben istediğim psuyu istediğim kasaya takabilirmiyimKasanın kendi gücü olmaz her kasada güç kaynağı olur senin kasada da bir adet güç kaynağı vardır oda 200 mü 300 mü anlamadım zaten.
Dediğim gibi kasaların kendi gücü olmaz bazı kasalar PSU dahil bazıları PSU olmadan satılır. Çokta önemli değil sonuçta elinde bir kasa ve 230 yada 300W olan bir PSU var sen 500W olan yeni bir PSU alıp takmak istiyorsun eğer yeni ekran kartı ile beraber sisteme 500W yeterli olacaksa takabilirsin. PSU standartları aynı sadece her kasada altta, üstte vs konumu farklı oluyor. İstersen 600W bir PSU alıp tak sıkıntı çıkmasın.Hocam benim kasamın içindeki PSU 230 watt ama kasayı aldığım kağıtta 300watt siyah kasa yazıyor yani kasaların kendi desteklediği watt yokmu ben istediğim psuyu istediğim kasaya takabilirmiyim
Ve hocam ekran kartı 1660 OC anakart a320m a pro alacağım PSU da aerocool 500w kablolarda ve uyuşma da bı sıkıntı çıkarmıKasanın kendi gücü olmaz her kasada güç kaynağı olur senin kasada da bir adet güç kaynağı vardır oda 200 mü 300 mü anlamadım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.