Mi Band 4 İle Duşa Girilir mi?

Duşa girilebilir mi?

• Girilebilir

Oy: 21 58,3%
  • Girilemez

Oy: 15 41,7%

• Oy verenlerin toplamı
    36
  • Anket kapandı .
Herhangi bir şekilde garantiye gitmediyse bir şey olacağını sanmam. Garantiye gidince sağ olsunlar suya dayanıklı kısmını umursamadan tamir işlemini gerçekleştirip veriyorlar. Sonra su geçirince ücretsiz tamirini yapmış olsalar da gerek var mı insanları uğraştırmaya?

Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum, kaç kere duş aldım herhangi bir sıkıntı olmadı.

Yanlış hatırlamıyorsam spor aktiviteleri arasında yüzme modu bulunuyordu. Dolayısıyla havuzda ve denizde kullanılabildiği anlamına geliyor. Duş almaya bağlı sıvı teması olacağına ihtimal vermiyorum.

5 ATM derinlikteki basınç ile dahi su geçirmeyeceği firma tarafından söylenen bir cihazın teknik olarak, bir sürpriz olmaması durumunda, duşta su alma ihtimali yok.

Dediğin telefonlarda daha doğru fakat mı band 4 un em büyük yeniliklerinden biri yüzme stillerini anlayarak health tracking yapabiliyor olması yani bu demek oluyor ki şirket bunu yüzerkende kullanın ki biz o kadar yazılım algoritma yazdık ki yüzme stillerini anlayarak sizi takip edelim. Yıllar önce Sony Xperia vakasindan sonra bütün markalar garantiler de suyu çıkardı.

Ben girdim denize havuza termal havuza duşa hamama sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…