Enhanced H264ify, uBlock Origin, checker Plus for Gmail, Google çeviri, emoji keyboard by joypixels önerimdir.
6. nesilden eski Intel işlemcilerde ve FX'den eski AMD işlemcilerde YouTube'da olan codeclerin açılması için gereken teknoloji olmadığından bu yazılımsal yapılmakta. Bu da performans düşürüyor, o yüzden videolar kasıyor v.s. Bu uygulama bütün videoları H264 kullanmaya zorluyor, hem CPU ve RAM kullanımını azaltıyor, hem videoların daha pürüzsüz oynamasını sağlıyorHocam bu Enhanced H264ify nedir bana bir açıklayabilir misiniz?
Microsoft Edge - Chrome kullanıyorum ve eklenti arıyorum.
![]()
Malwarebytes Browser Guard - Chrome Web Store
Block malware, scams, phishing and trackers for safer, faster browsing.chrome.google.com
6. nesilden eski Intel işlemcilerde ve FX'den eski AMD işlemcilerde YouTube'da olan codeclerin açılması için gereken teknoloji olmadığından bu yazılımsal yapılmakta. Bu da performans düşürüyor, o yüzden videolar kasıyor vs. Bu uygulama bütün videoları H264 kullanmaya zorluyor, hem CPU ve RAM kullanımını azaltıyor, hem videoların daha pürüzsüz oynamasını sağlıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.