Microsoft, Minecraft’ı İstiyor!

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.240
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft, Minecraft’ı İstiyor! Microsoft son zamanların en başarılı oyunu Minecraft’ı almak için inanılmaz bir fiyat ödemek üzere!...
SRQo9DIXcMc


Daha fazlası...
 
Süper olurdu. Notch'un Java'yı bırakmaya niyeti yok. En azından daha iyi bir oyun motoru ile kasmadan oynarız şu oyunu :)
 
Java'yı bırakırsa modlar falan yalan olur.İşin tadı kaçar ama daha verimli çalışsa hiç fena olmazdı.
 
@NecRo7 bence tadı kaçmazdı. Böylece daha kapsamlı modlar yapılabilirdi. Ve bence oyunun modsuz halide çok güzel ve orjinal hali daha performanslı olsa daha iyi olmazmıydı?
 
Oldu olacak EA satın alsın. Bence ufak girişimcinin (ufağı kalmadı adamlar köşe oldu o ayrı mesele de) başarılı olarak büyüyebiliyor olduğu bir piyasa, büyük oyuncuların sektörü tamamen elinde tuttuğu bir piyasaya göre daha verimli, ulaşılabilir ve eğlenceli olur. Umarım satmamayı seçerek diğer yapımcıların önünde bir başarı sembolü olarak kalmaya devam ederler. Yoksa işin sonu "Minecraft 2 Digital Deluxe Edition Pre-Order now for just €59.90" olur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı