CCleaner'den sonra böyle oldu programlar aşırı hızlı açılıyor sağolunHocam görev yöneticisinden değerlerinizi atabilir misiniz ?
Gerek yok.
Microsoft PC Manager kullandım ve bilgisayarımı hızlandırmak yerine daha da yavaşlattı. Bilgisayarımı hızlandırabilecek bir program önerisi verir misiniz?
Bir bakayım.CCleaner kullanabilirsiniz hocam.
Hocam o androidde yok muydu ?Asla Clean Master yüklemeyin, bilgisayara trojan yüklüyor.
Bilgisayar sürümü de var.Hocam o androidde yok muydu ?
O program arkaplanda çalışıyor ve bu bayağı bir ram tüketiyor. Ondan bahsediyor sanırım.Nasıl yavaşlattı hocam? Ben de kullanıyorum herhangi bir yavaşlama hissedemedim.
Ben başlangıç uygulamalarından kapattım. Kullanacağım zaman ise açıp sonrasında kapatıyorum herhangi bir yavaşlama hissedemedim şu ana kadar.O program arkaplanda çalışıyor ve bu bayağı bir ram tüketiyor. Ondan bahsediyor sanırım.
Bildiğiniz kullandım ardından bilgisayarı yeniden başlattım, bilgisayar daha yavaş gibiydi.Nasıl yavaşlattı hocam? Ben de kullanıyorum herhangi bir yavaşlama hissedemedim.
Hocam bazı özellikler paralı almaya değer mi sizce? Yada pro özelliği olmayan bir program önerisi verir misinZ?CCleaner kullanabilirsiniz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.