Dosyayı indirin, zip içinden çıkarın. Sonra install_all.bat dosyasını sol tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Otomatik yükleyecek, korkmayın.Neye basacağım hocam?
Son düzenleme:
Dosyayı indirin, zip içinden çıkarın. Sonra install_all.bat dosyasını sol tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Otomatik yükleyecek, korkmayın.Neye basacağım hocam?
Hocam updateall.zip yok. Install_all.bat adında bir dosya var.Dosyayı indirin, zip içinden çıkarın. Sonra updateall.zip dosyasını sol tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Otomatik yükleyecek, korkmayın.
Elle indirmeyin hocam, neden elle indirdiniz? Zip olarak indirin, yoksa olmaz.Hocam şimdi ben bunları elle indiyorum ya. Bunların güncellemeleri otomatik yapılıyor mu benim mi yapmam gerekiyor?
Hocam sağ üstte indir diye bir tuş vardı ona bastım. Yanlış mı yaptım?Elle indirmeyin hocam, neden elle indirdiniz? Zip olarak indirin, yoksa olmaz.
Hocam sağ üstte indir diye bir tuş vardı ona bastım. Yanlış mı yaptım?
Zaten ZIP olarak inmiş hocam klasöre ayıkladım.
Hocam updateall.bat diye bir dosya yok ki.Evet, zaten ZIP olarak inecek. Sonra ZIP içinden çıkarıp updateall.bat dosyasına sol tıklayıp yönetici olarak çalıştıracaksınız. Sorun yok.
Pardon, yanlış dedim. install_all.bat olacak.Hocam updateall.bat diye bir dosya yok ki.
Hocam indi teşekkür ederim ama bir sıkıntı var. Eskiden 13 tane Visual C++ programı vardı şuan 12 tane var. Sıkıntı olur mu?Pardon, yanlış dedim. install_all.bat olacak.
Ve dostum bence sende Obsesif - Kompulsif Bozukluk hastalığı var gibi sürekli antivirüs programı değiştirip virüsler hakkında konu açıp duruyorsun bu programlar senin güvenliğini sağlamaz veya 1 tanesinin eksik olması dünyanı yıkmaz biraz sakin ol ve dümdüz kullan gitsin şu bilgisayarı. Güvenliğinden emin ol ona birşey demiyorum antivirüs programını her gün kontrol etmene gerek yok haftalık taramanı yap bilmediğin sitelerden birşey indirme bunlar yeterli.Hocam indi teşekkür ederim ama bir sıkıntı var. Eskiden 13 tane Visual C++ programı vardı şuan 12 tane var. Sıkıntı olur mu?
Çok haklısınız hocam bunun ben de farkındayım. Bir kere virüs bulaşınca korku sardı şuan hala kalıntısı var mıdır diye endişeleniyorum ve gereksiz paranoya yapıyorum. Zaten bu dönemde bilgisayar almak çok da kolay değil kötü bir şey olursa ne yapacağımı bilmiyorumVe dostum bence sende Obsesif - Kompulsif Bozukluk hastalığı var gibi sürekli antivirüs programı değiştirip virüsler hakkında konu açıp duruyorsun bu programlar senin güvenliğini sağlamaz veya 1 tanesinin eksik olması dünyanı yıkmaz biraz sakin ol ve dümdüz kullan gitsin şu bilgisayarı. Güvenliğinden emin ol ona birşey demiyorum antivirüs programını her gün kontrol etmene gerek yok haftalık taramanı yap bilmediğin sitelerden birşey indirme bunlar yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.