Midesi küçük olanlara kilo aldıracak yiyecek önerisi

ktskn

Hectopat
Kardeşim 16 yaşında ama sabah yumurta bile yese iştahı kesiliyor ve bir şey yemiyor gün boyu. Kilosu yaşıtlarının çok altında ve cılız bir bedeni var. Hem kilo almasını hem de düzenli beslenmesini istiyorum. Ne yaparsa hem günde 2-3 öğün yemek yiyip hem de düzgün bir şekilde kilo alabilir?

Kardeşim 16 yaşında ama sabah yumurta bile yese iştahı kesiliyor ve bir şey yemiyor gün boyu. Kilosu yaşıtlarının çok altında ve cılız bir bedeni var. Hem kilo almasını hem de düzenli beslenmesini istiyorum. Ne yaparsa hem günde 2-3 öğün yemek yiyip hem de düzgün bir şekilde kilo alabilir?

Hocam ona pek yapacak bir şey yok böyle iştah açıcı ilaçlar var ne kadar etkili bilemem ama kendisini yorarsanız spor vb ile acıkacak ve yemek yiyecektir olmaasa bir doktora danışın az yemesi kötü gelişimini engeller umarım çözüm yolu bulunur.

Son 1 yılda 53 kilodan 76 kiloya kadar çıkmış biri olarak söylüyorum. Bende iştahsızdım. İştahsız birinin 2-3 öğünle kilo alması inanılmaz zor. Bu işin sırrı şudur hocam; Kalkar kalkmaz yemek, sindirdikten 2 3 saat sonra yine, boşluk buldukca tekrardan. Akşam yemeğinden sonra yatmadan tekrar yemek yemek.

Besin önerisi arıyorsanız kesinlikle shake yapmayı denemeli, yiyemediğim için içmek daha kolay geliyordu, belirli kalorisi yüksek besinleri içine katarak kalori bombası yapabilir. (Fındık ezmesi, çikolata ezmesi, cicibebe, fındık, fıstık, leblebi vs)

Enerji atsin bakin nasıl acikiyor. Spor yaptirin.

Spor yapıyor aslında. Futbol oynuyor, dışarıda yürüyüş yapıyor fakat yine aynı.

Hocam ona pek yapacak bir şey yok böyle iştah açıcı ilaçlar var ne kadar etkili bilemem ama kendisini yorarsanız spor vb ile acıkacak ve yemek yiyecektir olmaasa bir doktora danışın az yemesi kötü gelişimini engeller umarım çözüm yolu bulunur.

İnşallah. Tavsiye için sağ olun.

Son 1 yılda 53 kilodan 76 kiloya kadar çıkmış biri olarak söylüyorum. Bende iştahsızdım. İştahsız birinin 2-3 öğünle kilo alması inanılmaz zor. Bu işin sırrı şudur hocam; kalkar kalkmaz yemek, sindirdikten 2 3 saat sonra yine, boşluk buldukca tekrardan. Akşam yemeğinden sonra yatmadan tekrar yemek yemek.

Besin önerisi arıyorsanız kesinlikle shake yapmayı denemeli, yiyemediğim için içmek daha kolay geliyordu, belirli kalorisi yüksek besinleri içine katarak kalori bombası yapabilir. (fındık ezmesi, çikolata ezmesi, cicibebe, fındık, fıstık, leblebi vs)

Shake deneteceğim. Bilgi için teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı