Migros'tan Xiaomi Mi 8 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Ruter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 18.167
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun düşünme sonunda Mi 8 almaya karar verdim. En uygun Migros'ta ve Migros evimizin 500 metre aşağısında. İthalatçı garantili olduğunun farkındayım fakat normal garantiyle arada uçurum var. Migros'ta 3000 TL'ye 128 GB versiyonu var HB'da 3100 TL yaklaşık. Almalı mıyım? LG G5'i oradan aldım LG kaynaklı çok sorun çıktı. Xiaomi'de bu kadar sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben BİM'den Xiaomi RedMi 5 Plus almıştım yaklaşık bir yıl önce, şu ana kadar satıcı kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Bir tek telefonu metroda giderken cep hizamdan dik olarak düşürmüştüm, üst tarafında 3 cm kadar aşağı inen çatlaklar oluştu ancak dokunmatiğe zararı yok, yaklaşık 2 haftadır çatlak kullanıyorum. Ve bu tamamen kullanıcı hatası:) Kutusundan çıkan kılıfı bile kullanmıyorumdum.

Migros/Kipa dan Mate 10 Lite almıştım her hangi bir sorun yaşamadım, sonuç olarak ithalatçı firma ve alışverişi yaptığınız yer ile alakanız alışverişi tamamladığınız anda sona eriyor, nereden alırsanız alın.
Aldığım Mate 10 Lite kardeşime verip, Pocophone F1 almaya karar verdim, fakat kağıt üzerinde özellikle olsun dediğim şu özelliği de ne iyiymiş dediğim hiç bir özelliğini kullanmıyorum yani telefonu yoğun olarak kullanmıyorum ve Mİ 8 Lite bile alsam benim işimi görürmüş demeden edemiyorum. Öncelikle bu kadar büyük bir bütçeli bir telefona gerçekten ihtiyacınız varmı ondan emin olun.
Yorumlar, özellikler, istatistikler ihtiyacımız olmayan şeylere dünya kadar para harcamamıza sebep oluyor adına da kapitalizm deniyor, almak istediğiniz telefona gerçekten ihtiyacınız var mı?

Son düzenleme:
Mi A2 kullaniyorum ithalatcı garantili olarak, ithalatcı garantili olmasinin hicbir artısi yada eksisi yok. telefon iyi migros güvenilir alınır

Migros/Kipa dan Mate 10 Lite almıştım her hangi bir sorun yaşamadım, sonuç olarak ithalatçı firma ve alışverişi yaptığınız yer ile alakanız alışverişi tamamladığınız anda sona eriyor, nereden alırsanız alın.
Aldığım Mate 10 Lite kardeşime verip, Pocophone F1 almaya karar verdim, fakat kağıt üzerinde özellikle olsun dediğim şu özelliği de ne iyiymiş dediğim hiç bir özelliğini kullanmıyorum yani telefonu yoğun olarak kullanmıyorum ve Mİ 8 Lite bile alsam benim işimi görürmüş demeden edemiyorum. Öncelikle bu kadar büyük bir bütçeli bir telefona gerçekten ihtiyacınız varmı ondan emin olun.
Yorumlar, özellikler, istatistikler ihtiyacımız olmayan şeylere dünya kadar para harcamamıza sebep oluyor adına da kapitalizm deniyor, almak istediğiniz telefona gerçekten ihtiyacınız var mı?
Gerçekten ihtiyacım var. Evet bütçe yüksek fakat şu anda J5 15 kullanıyorum bıkkınlık geldi. Eski telefonum G5 idi. 1800 TL'ye müthiş özelliklere sahipti. Benim için kamera ve performans çok önemli. PUBG, Asphalt 9, FIFA, PES gibi yüksek grafikli oyunları oynuyorum. 2016'ya geri dönsek asla bu parayı vermezdim çünkü 2000 TL'ye bu özellikte bir telefonu zaten alabiliyorduk. Şimdi dolar kuru, gelen zamlar etkisiyle bu durumdayız.

Gerçekten ihtiyacım var. Evet bütçe yüksek fakat şu anda J5 15 kullanıyorum bıkkınlık geldi. Eski telefonum G5 idi. 1800 TL'ye müthiş özelliklere sahipti. Benim için kamera ve performans çok önemli. PUBG, Asphalt 9, FIFA, PES gibi yüksek grafikli oyunları oynuyorum. 2016'ya geri dönsek asla bu parayı vermezdim çünkü 2000 TL'ye bu özellikte bir telefonu zaten alabiliyorduk. Şimdi dolar kuru, gelen zamlar etkisiyle bu durumdayız.
O zaman iyi günlerde güle güle kullanın.

Teşekkürler. Bir sorum daha var. Her Xiaomi cihazın kutusunda kılıf ile kırılmaz ekran çıkıyor mu?
Plastik gayet kullanılabilir bir kılıf çıktığını bir kaç telefonda şahit oldum fakat kırılmaz çıkmıyor. Üzerinde takılı olan jelatin gibi olana da telefoncular kırılmaz değil çizilmez diyor ki piyasa da ki telefoncular akbaba olduğu için ne kadar doğru bilemiyorum.

Plastik gayet kullanılabilir bir kılıf çıktığını bir kaç telefonda şahit oldum fakat kırılmaz çıkmıyor. Üzerinde takılı olan jelatin gibi olana da telefoncular kırılmaz değil çizilmez diyor ki piyasa da ki telefoncular akbaba olduğu için ne kadar doğru bilemiyorum.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı