Milenicom İnternet Hizmeti İyi mi?

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar Milenicom internet hizmeti nasıl sizce? Kullanan var mı? Bilgilendirirse sevinirim. Fiyatlar gayet iyi geldi ama bir sıkıntı yaşarsam herhangi bir ceza falan yansıtıyorlar mı? Taahhütsüz geçiş yapmak istiyorum da.

Arkadaşlar Milenicom internet hizmeti nasıl sizce? Kullanan var mı? Bilgilendirirse sevinirim. Fiyatlar gayet iyi geldi ama bir sıkıntı yaşarsam herhangi bir ceza falan yansıtıyorlar mı? Taahhütsüz geçiş yapmak istiyorum da.

Ben 6-7 ay millenicom kullandım. Kendi tecrübelerimi sizlere aktarayım.Müşteri hizmetleri var.Ama müşteri hizmetleri kalitesi 10 üzerinden 2. Neye uğrayacağını şaşarsan bi sorunla karşılaşacaksan.
Ben batman ilinde kullandım. Gece 19:00 dan sonra 50 mbitlik tarifem otomatikmen 5 e düşüyordu.Ve pingi yüksekti. Senin bölgende bunlar olmayabilir ama olabilirde

Ben dün millenicom'a başvurucaktım, Whatsapp destek hattı olması da hoşuma gitti ama ben soru soruyorum bana başka cevap veriyor ya da soruyla karşılık veriyordu. Soruyu değiştirip sordum bu sefer de fiyat listesi attı, çok garip bir tecrübeydi vazgeçtim başvurmaktan.

millenicom uzun süre kullandım (5-6 yıl) hiç sorun yaşamadım,taahhüt dolunca turknet'e geçtim
kapatırken çok sorun çıkardılar, turknet 100mbit kullanıyorum 79tl olarak ödüyorum 15 ay oldu buraya geçeli (1000dk her yöne arama + taahhüt yok + 100mbit kotasız hız) şuan için memnunum

2 yıl Millenicom kullandım. Hız sorunu yaşadığım zamanlarda Whatsapp destek hattından bilgilendirdiğimde ilgileniyorlardı. VDSL geçmek istediğimde sıkıntı yaşattıklarından dolayı NetSpeed'e geçtim ancak kullanırken gayet memnundum. Tabi bağlantı kalitesi bölgenizdeki altyapıya bağlı olarak değişecektir.

Birkaç ay kullandım Millenicom'u. Kapatmadan önceki son 1 ay boyunca her akşam saat 20:00-24:00 arası pingler 200-300'lere çıkıyordu normalde 8-10 ping alırken Speedtest'ten ve hız düşüyordu. Akşamları ne oyun oynanıyordu, ne yayın izleniyordu yani. Müşteri hizmetleri ve teknik ekipleri de çok kötü. Kapattırıp Turknet'e geçtim, 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, Millenicom'da yaşadığım sorunları yaşamadım. 75mbit alıyorum ve 79tl ödüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı