Millenicom alınır mı?

Ben geçtim, pişmanım. İstediğiniz hızı veriyor ama ping belası yüzünden oyunlar zehir oluyor. Müşteri hizmetlerinin hiçbir işlevi yok. Hatta çoğu zaman bağlanamıyorsun. İnternette sörf yapıp film izleyecekseniz olabilir. Oyun oynayacaksanız ağzınızın tadı kaçar.

Buna katılmıyorum. Kaç kere sorunum oldu müşteri hizmetlerini aramamla birlikte 5 dakika içinde direkt çözdüler. Hızlıca açıyorlar aramaları ve gerçekten yardımcı oluyorlar. Tabii kişiden kişiye değişebilir belki bilemiyorum. 100 Mbps'lik paketi kullanıyorum aldığım hız 75-80Mbps ping 10.

Buna katılmıyorum. Kaç kere sorunum oldu müşteri hizmetlerini aramamla birlikte 5 dakika içinde direkt çözdüler. Hızlıca açıyorlar aramaları ve gerçekten yardımcı oluyorlar. Tabii kişiden kişiye değişebilir belki bilemiyorum. 100 Mbps'lik paketi kullanıyorum aldığım hız 75-80Mbps ping 10.
Olabilir, ben aldığım hizmetten hiç memnun kalmadım. İhtiyacım olan hiçbir sorunda bana yardımcı olmadılar. Her defasında bunu Milenicom'a oldukça kibar bir dille anlattım. Bir sorun için beni 2 ay sonra arayıp özür diledir. Tabi tüm bunların tek sorumlusu Millenicom demek yanlış olur. Alt yapıyı sağlayan Türk Telekom ve bölgemize yatırım yapılmıyor. Belediye desen her gelen cebi doldurma derdinde. Kimse ilgilenmiyor. Türk Telekoma geçiş yapsam daha önceden Erzurum serverlarında kayıp paket sorunu vardı. Onu yıllarca çöz(e)mediler.
Bunların dışında bölgede boş port yok, yoğunluktan dolayı SNR Margin değeri her ay düşüyor. 23-24 bandındaki SNR Margin değeri 14-15 değerlerine geriledi. Bölgede internete aşırı talep var ama ilgilenen yok.
Millenicom'a geçiş yaptığım günden beri esir gibiyim. Bir yere geçmek istersem mevcut portumu kaybedecem. Bu ilkel şartlarda isteyeceğim en son şey bu olur.

Upload biraz düşük veriyor gibi. 6 Mbps yayın için iyi olacağını sanmıyorum. TurkNet'ten çok şikayet gördüm. Çok kararsız kaldım.

Kullanmanı tavsiye ederim. Upload yeterli. Zaten taahhüt yok. 30 gün içinde paranız iade ediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı