Millenicom alınır mı?

Alınır kardeşim. Ama yaşadığın bölgede başka Millenicom kullanıcısı var mı bir araştır , aldıkları hizmeti onlara bir sor. Bölgesel olarak her ISS'de sıkıntılar olabiliyor. Bir yerde hizmet iyi iken başka bir yerde kötü olabiliyor.
 
Millenicom'un önceden ADSL hattını kullanıyordum 16Mbps paket hep şikayetçiydim 16 yerine bana gelen 12 13 arası gidip geliyordu sürekli bağlantı kopmaları oluyordu sonra VDSL 35'lik paketine geçtik çok memnunum.
 
Ben de başvurdum boş port falan bakıyorlar şu an. Yokmuş açtırmaya çalışıyorlar.
TT'de çalışan bir arkadaş sayesinde halledeceğiz sanırım, bağlanınca düşüncelerimi aktarırım size.
 
Millenicom = altyapısı dahi kendilerine ait olmayan TTNET. Özetle bizim bıktığımız TTNET'in birkaç kat daha kötüsü. Müşteri hizmetleri bana müdürünüzle görüşmek istiyorum dediğimde sağlam bir azar çekmişti. Çok tatlılar kendileri. Sonra da evime 1600 lira fatura yolladılar, herhalde terbiyesizliğim için. 9 ay adliyeye git gel yapıp tabii ki de haklı çıktım fakat gerek yok. TTNET'ten de çok memnun olan var. Bir üründen memnun olan insanların olması ürünü iyi yapmıyor. Memnun olan oranına bakmak daha doğru. Tttnet adıyla müşterilere mesaj atıp tahhüt imzalatan bir firmadan bahsediyoruz, ya da Şikayetvar'daki şikayetlerden yola çıkarak söyleyebilirim ki insanlar sözleşme yapmadıkları halde onların adına sözleşmeye imza atıp yaptınız diyen firmadan. Gerek yok. NetSpeed kullanın, pişman olmayacaksınız. Asla NetSpeed kullanmam, kaliteli müşteri hizmetlerine alerjim var diyorsanız alternatifi TurkNet'e bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı