Millenicom Alınır mı?

emrihan123

Hectopat
Katılım
20 Ekim 2016
Mesajlar
91
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Türk Telekom'un taahhütü bitti ve interneti değiştirmeye karar verdim .Turkcell Superonline altyapısı yok
TürkNet'in de altyapısı yok. Millenicom Türk Telekom'un altyapsını kullanarak 77 Mbps hız veriyor, önerir misiniz?
Sıkıntı yaşayan oldu mu? Geçmeli miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben önceden Türknet kullanıyordum daha sonrasında tayin sebebi ile ev değiştirdik ve bulunduğumuz evde Türknet hizmet veremiyor. Fakat Türk Telekom 100 mbps internet verebiliyordu. Araştırdım ve Milenicom'u buldum. Başvurduk ve şu anda 100 mbps interneti 85 TL'ye kullanıyoruz. 94 mbps olarak eve ulaşıyor. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer oyun oynayan birisiysen ping değeri de ortalama 60-80 arasında değişiyor.
 
Son düzenleme:
Millenicom kullanıyorum kesinlikle uzak durun derim. Destek -5, kullandıkları alt yapı yoğunluktan dolayı berbat.
 
Samsun. Sorun yaşamasanız bile teknik desteği tam bir bela, şuan ulaşamıyorum mesela. Dün internet 5 defa koptu, 5 den az olunca arıza kayıtı açamıyorlarmış.
 
Millenicoma kötü diyenler alt yapınızda sorun vardır. Adam Telekom kullanırken de düşük hız kopma yaşıyor sonra İSS değişelim diyor geçiyor başka issye yine aynı sorunlar arayıp destek isteseniz onlar alt yapıya müdahale edemez en fazla hızınızı aşağı çeker SNR marjin değeri bu sayede Bi miktar iyileşir kopmalar azabilir başka issler bunlardan başka bir şey yapmaz çünkü alt yapı sorumlusu telekomdur.Alt yapınız iyi ise sıkıntı yoktur.Bağlayalı 1 ay 2 hafta oldu sıkıntı yaşamadım. Dediğim gibi alt yapınızda sorun yoksa sıkıntı da yaşamazsınız ne ping ne hız düşmesi ne dalgalanma.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı