Millenicom alınır mı?

Taahhütsüz sözleşmeler her kurum için aynı şeyi ifade eder sonuçta. Millenicom da zam yapabilir Turknet de zam yapabilir. Ayrıca ikisinde de istediğiniz gibi çıkabilirsiniz.

ISS seçimlerinde bence etrafınızda neler kullanılıyor onlara bakın. Böylece altyapı ile ilgili bilgi de edinmiş olursunuz. Benim Millenicom ile ilgili duyduğum şey, "TTNet'in daha az kullanıcılı hali olduğundan akşam yavaşlamaları olmuyor" şeklindeydi.

Onun dışında her firmanın fanatiği var, çok aşırı sorun yaşayanı da var.
 
Ocak ayında Milleni.com video yayınladı. Zam geleceğini kendi ağızlarıyla söylediler.

Taahhütsüz hizmet almanın en büyük artısı istediğiniz zaman iptal etme seçeneği iken en büyük eksisi zamların 1-2 ay içinde faturaya yansıması olur.

Öte yandan uzun süre TürkNet kullandım. TürkNet'e bulaşmayın derim. Eski kalitelerinden ödün yok.
Kurulum için gelen ekip kabloya ek yapıp kurulum yapıyor. Ardından hız düşüklüğü ve ping sorunu oluyor. Bunu kimseye anlatamazsınız. Ankastreye krone ile kabloyu çakmak 30 saniye sürmez.

VAE kapsamında yüksek hız vermek yerine yapa kapsamında insanları ADSL'e mahkum ediyorlar. Sonra size o hızı veremiyoruz veya tanımlı en yüksek hızı alıyorsunuz diyorlar. O zaman VAE'ye geçirin diyorsunuz yapamayız diyorlar. Şaka gibi şirket.

Statik IP alıyorsunuz, internetiniz kesiliyor ve sizinle alay eder gibi sorun yok diyorlar. Hepsi yaşandı. İsteyene geçmiş dönem faturalarıma kadar atabilirim. Hepsi duruyor mu bilmiyorum ama 2-3 tanesi duruyordur.

Hocam biraz kafam karıştı da. Şimdi Millenicom veya TürkNet alsam faturalar uçmaz değil mi? Peki 1 yıl falan taahatüt yaptırabiliyor muyuz? Yine Türk Telecom'un eline falanda düşesim yok. Şaka gibi 8 Mbps yolluyorlar şu an. 55 Mps çok cazip geldi.
 
Mart-Nisan gibi zam gelecek. Tahmini 10-15₺ olur. Bunu hesap edip geçerseniz pek üzmez. Hatta TurkNet'in direk Valve'ye ara bağlantısı var. Ping 10-20ms daha az olur ama daha önce yazdığım gibi kaliteyi bozdular.
 
Mart-Nisan gibi zam gelecek. Tahmini 10-15₺ olur. Bunu hesap edip geçerseniz pek üzmez. Hatta TurkNet'in direk Valve'ye ara bağlantısı var. Ping 10-20ms daha az olur ama daha önce yazdığım gibi kaliteyi bozdular.
Millenicom’a mı gelecek TurkNet’e mi ? Millenicom’a sorduğumda böyle bir zam söz konusu değildir dedi.
 
Milleni size gider ayak yalan söylemiş. Buyrun ilgili yetkili ve video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi ağızlarıyla zamın kaçılmaz olduğunu söylüyorlar. Sırf müşteri çekmek için size öyle demişlerdir.

Bu arada Türk Telekom toptan satış kısmına zam yaptığı için TurkNet, Netspeed, Milleni vb. bütün firmalar zam yapacak.
 
2'sinide kullanıyorum ve 2'sinden de memnunum. TürkNet'te müşteri temsilcisi falan yok diyenler oluyor genelde. Bir yandan doğrudur ama zaten online işlemlerden desteğe konu açtığın zaman ertesi gün müşteri temsilcileri hangi numara bağlıysa o numaradan sizi arayabiliyorlar.
 
ben ttnetten fazla ücret istemesi nedeniyle millenicoma yeni geçiş yaptım. çok memnunum keşke daha önce geçseydim ttnet pahalı. hattım vdsl 50 destekliyor. millenicom taahhütsüz 35 mbits sınırsız 80 tl. telefonla ilk başta başvuru talebi oluşturulur iken veriliyor. 1 ay bedava, kod: 62ABC1DE
 
Taahhüt vermeyin iptal etmesi kolay olur millenicom iyidir..
570B38A Millenicom Kampanya indirim kodu 1Ay bedava kullan abone olurken bu kodu söylemeniz gerekmektedir...
,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸-(_Ali Akbaş_)-,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸
 
Millenicom alınır mı? Millenicom iyi mi? diye baya bir araştırmaya girdikten sonra şansımı deneyip başvurmaya karar verdim. 48 saat içinde kurdular. 1 yıldır kullanıyorum. Sadece 1 defa arıza yaşadım, onda da 2 saat içinde çözdüler. Altyapıyı Türk Telekom veya Superonline'dan alıyorlar. Ben Superonline altyapısı olanı tercih ettim. Ayda 300 gb kullanımım var, şu ana kadar nazar değmesin iyi. Tavsiye ediyorum
 

Geri
Yukarı